Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chloupky pod nosem

Od: lindaf* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,chtěla byc se zeptat... Pod nosem mám trosku chloupky, ale to by bylo normálni, jenže ted ztmavly (možná tim, že neni takove slunce a zareni kvuli kteremu by zase zbělely) a já nevim co s tim...ztmavly jen jakoby u koutků pusy...a jen některe... Nějake jsem vytrhla...Mám to trhat když se objevi nebo ti bude ještě horši? Děkuji za každou radu :) Neni to nějak dramaticke, kamarádka jich má hodně a trha si to, ale zblizka to neni moc hezke :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Mamka to má také, trhá si je pinzetou. Čím častěji budete trhat chloupek i s kořínkem, tím lépe, protože poroste slabší a méně viditelný.

Také je dobré skočit si na kosmetiku a nechat si strhnout chloupky depilační náplastí (je více druhů). Stojí to pár korun, ale zase to musí být časté, aby to mělo nějaký efekt.

lindaf*
hodnocení

Děkuji moc, trham to pinzetou.. :) no a v letě se to snad zlepši, až bude svitit Slunce ;)

hodnocení

0x

Dobrý den, Lindo. Trochu chloupků pod nosem má snad každá žena. Pokud to není tragické, nechala bych to, aby se to nezhoršovalo. Přidávám odkazy, kde je o tomto problému diskutováno. Pročtěte a sama posuďte, zda je to potřeba u Vás řešit a jaká metoda se Vám nejvíce pozdává. Pokud by odkazy nefungovaly kliknutím, stačí zadat a třeba seznam je vyhledá... prozeny.blesk.cz/clanek...zbavit-chloupku-pod-nosem.html

diskuse.doktorka.cz/chloupky-pod-nosem/

www.poradte.cz/nejen...natrvalo-chloupky-pod-nosem.html

hodnocení

0x

Chloupky pod nosem jsou hormovální záležitostí. Já to řeším epilačním dámským strojkem. O víkendu, je sjedu a za minutu mám klid. Pravidelně, bez komplikací, blesková záležitost. Měla jste o strojek napsat ježíškovi *hej*

lindaf*
hodnocení

ano, mam ho doma trham si s nim chloupky na rukou ale nenapadlo me to, dekuju urcite vyzkousim ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]