Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánočni kila - držet se nebo ne?

Od: lindaf* odpovědí: 8 změna:
Dobre odpoledne, chtěla bych se zeptat... Je mi 15 mám 172 cm a vážím asi 58 kg... Ted jsou Vánoční svátky...Mám si dávat pozor, že přiberu... docela se bojím jelikož už si nepřipadám zrovna jako nějaká štíhlá... Nebo mám na to prdět a něco s tím dělat až po Vánocích ( dočetla jsem se, že Štědrovečerní večeře má až 5000 Kj... Děkuju :) Linda

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ahojky Lindo. Nedělej si starosti se svojí váhou a užij si svátky naplno. Ty se nemusíš bát, máš váhu skvělou. Hezké Vánoce a dopřej si...;)

hodnocení

3x

Nikde přece není napsané, že se musíš od rána do večera tláskat cukrovím, oždibovat kolekci ze stromku a štědrovečerní večeře sníst jako hladový chlap. Dávej trošičku pozor na to nenápadné a nehlídané pojídání všeho možného, když to všude kolem leží a je to tááák dobré... Stačí trocha kázně s ničím nic po Vánocích dělat nemusíš. Choď na dlouhé rychlé procházky a pak si bez výčitek zobni cukrovíčka.

Hezké Vánoce.

danch*
hodnocení

3x

Lindo, neblázněte, váha 58 kg na 172 cm je skvělá. Nesklouzněte do myšlenkových pochodů, které ve vás vyvolávají top modelky s váhou 45 kg na 175 cm. Většina z nich končí na psychiatrii jako bulimičky nebo anorektičky. Klidně se dobře najezte, snězte na co budete mích chuť, když přiberete o svátky 1-2 kila, do léta jsou dole docela přirozenou cestou.

borax*
hodnocení

1x

Hele, mrkni sem: stob.cz/... když přibereš ještě aspoň 4 kg budeš mít ideální váhu...teď máš málo :) tak si nekaz svátky...

ludak*
hodnocení

0x

Hlavně se hýbat.To tělo potřebuje stejně jako jídlo.

dando001*
hodnocení

0x

jes a neřeš nějaký Kj kapra sněs smaozdřejmně by nebylo dobrý nasipat si mísu lineckýho perníčku a janevím čeho ještě zapnout mrazíka a celej den jest a dívat se na televizu ale když se pohybuješ tak není taková tragedie že něco sníš hlavně si užít svátky. ;)

martinxx1

Ja budu zrat az do prasknuti*smich**smich*kolotie neresim tlustej nejsem tak co;)

pacourek*
hodnocení

0x

Kalorie neřešte jinak přibete mnohem vic.Hezké vanoce a dobre pochutnaní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]