Nejste přihlášen/a.
koupila jsem si péřovou bundu,bundu jsem měla na soběa dost jsem zmoklaa na bundě se mi udělali fleky -mimochodem bunda se může prát 30-40stupnů.Připadá mi jako by to peří které je v bundě právě dělá ty fleky tak co s tím díky za rady
Jestliže jste ji měla na sobě poprvé, tak s ní běžte tak, jak je a s paragonem k prodejci. Nic jiného s ní nedělejte. Máte přece nárok na reklamaci. Byla jsem zrovna včera svědkem v obchodě, když tam paní přinesla černé džíny, na kterých byly viditelné zbytky nerozpuštěného prášku na praní. Majitelka obchodu se jí to napřed pokoušela vysvětlit, ale když paní trvala na svém, nabídla ji nové džíny zadarmo s tím, že jí raději dá nové džíny, než aby se snažila dohodnout reklamaci s výrobcem. Paní odešla a měla dvoje džíny. Jedny špatně vyprané a druhé úplně nové. Koukala jsem jako blázen. Tak to zkuste také. Ve Vašem případě to bude určitě nějaká závada materiálu. Nenechte se odbýt.
Jestliže reklamace bude odmítnutá, dejte bundu do čistírny a tři tenisové míčky, ať bundu vyperou a do sušičky přidají ty míčky. Takový návod totiž mám na veliké 2x2m péřové prošívané dece. Deka to už absolvovala a bezva. Nadýchaná, jako nová.
Jen si nejsem jistá, jak to je s impregnací, která určitě udělala ty skvrny. Ale když výrobce doporučuje prát a neimpregnovat, tak asi ví, co dělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.