Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voda po holení nebo balzám

Od: mrpeper odpovědí: 7 změna:

Ahoj, mam takovy mensi dotaz. Co je lepsi na citlivou plet a co je vubec ucinejsi po holeni.

Balzam, nebo voda po holeni? Voda po holeni ma alkohol, ze? A tudis vetsinou podrazdi pokozku. Jake mate zkusenosti vy a co vam vyhovuje? Dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Přítel má velmi citlivou, relativně problematickou pleť a používá vodu. Ano, ta obsahuje alkohol a po holení desinfikuje - více o pálí. Balzámy pokožku více mastí.

cinematic*
hodnocení

1x

Už hezkou řádku let používám nivea.cz/... a jsem stále velmi spokojen.

kolicek*
hodnocení

1x

Souhlas z dzordz. Pouzival jsem Nivea Sensitive, protoze mam ekzem a celkove citlivou pokozku. Ale zjistil jsem, ze je na nic, jo pekne promasti a je to prijemny, ale vubec nefunguje. Voda po holeni pali, ale zase ti zatahne pory.

jimmyfloyd*

elektricky není problém s tím mlékem , nebo třeba vůbec . po žiletkách ať to natřu čímkoliv tak u mé pokožky nefungovalo nic

lui*
hodnocení

1x

Jeden námět na zkoušku. Pro všechny kterým nevyhovují dnešní vody po holení. Zkuste tenhle archaický postup. Natřete si tvář po holení kamencem. Kupodivu se dá ještě dnes koupit v drogeriích. Kamenec Vám zatáhne póry, vydezinfikuje ji. Po chvíli ho můžete omýt vlažnou vodou a natřít se čímkoliv co vyhoví vaši pleti. Vím, je to trošíčku zdlouhavější, nehodí se to úplně do dnešní uspěchané doby, ale za to to funguje.

dzordz*
hodnocení

0x

Taky voda, takový ty hustý mlékovitý tento jsou na nic a spíš podrážděj víc, než ten líh.

lidus*
hodnocení

0x

Od té doby co se manžel holí elektrikou nemá problém ani s balzámem ani s kolínskou, když se holil klasicky tak balzám nesnášel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]