Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak musí být dlouhé nechty na aplikaci gelove

Od: lanka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den chci se zeptat jak dlouhé nechty musí být na aplikaci gelových nechtů děkuji moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Pokud nejsou okousané do masa nebo tak dlouhé, že by vyčuhovaly, gelovky na nich budou držet dobře:)

Viděla jsem gelovky i na nehtech okousaných. Drží hůře, ale drží:)

zanyyy
hodnocení

0x

na nehty chodím a na délce vůbec nezáleží :)

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Mě manikérka nehty ostříhala nakrátko, zapilovala a přilepila umělý nehet, na to dávala pak gel. Držely dobře.

hodnocení

0x

" Ianka" ...;)... Vaše nehty, tak jak jsou, budou dobré. Troufám si to napsat. Jak psáno už nahoře, jestli je nemáte ukousané do masa. Můžete si nehty nechat nalepit, nebo si nechat udělat Francii, jen na své nehty. Jestli chcete. Je to nejlepší. Vaše nehty se krásně zpevní. Můžete je mít dlouhé, jak chcete. Když si dáte přirozený růžový podklad, bílé konečky, vydrží vám krásné nehty celý měsíc. Cena 250,-Kč

janka*
hodnocení

0x

Gelove se daji aplikovat i na kratke nehty. Narazila jsem ted na neco nevoho nevite nekdo jak to funguje? on.fb.me/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]