Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si hovězí líčka a potřeboval bych poradit co nejlépe se z nich dá uvařit.Díky všem za radu.
Hovězí líčka - je vlastně nejjemnější hovězí z celého kusu - krátké maso. Málokdy se sežene, možná že z dovozu. Zde máte recept na dušená líčka - jinak dole ještě další recepty:
Přidávám dva odkazy na receptíky...Jden na gulášek : www.pepato.eu/201/... a druhý na gril.. www.progast.cz/?c/...
Jasane, mě by spíš zajímalo, kde jste je koupil? Ať jsem sháněla, jak chtěla, nikde u řezníka jsem je nesehnala.
Koupil jsem je v jedné prodejně uzenin,která patří Příbramskému masokombinátu.Pokud máte zájem,tak vám napíšu přímo kde.
Líčka jsem už neviděla, ani nepamatuji. A je to moc dobré maso, krátké, jemné, snadno se udělá. Nejde z toho samozřejmě stejk nebo roštěnka, ale pokrájené to lze dusit, třeba i s houbami, guláše, ragú apod. Jestli Vás to neobtěžuje, napište mi, prosím, vnitřní poštou adresu prodejny, měla bych o ně také zájem.
Jinak vás za nákup moc chválím, jste šikovný zákazník, mně kdyby je děda přinesl, chválila bych ho až do Nového roku. Ale on nepřinese, natolik ho znám. Jaga.
Líčka jsem právě koupila, protože jsem je nikdy nezkusila a hledala jsem nějaký dobrý recept. Sehnala jsem je v řeznictví v ulici U průhonu (roh Osadní a U průhonu) na Praze 7. Mají je tam celkem často, jenže jsem nikdy nevěděla co z nich uvařit, až dneska jsem si dodala odvahy a řekla si, že je na čase zkusit zase něco nového.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.