Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat s vlasy, které se mi lepí snad všude

Od: sylju odpovědí: 5 změna:

Jak na elektrizující vlasy? Je to opravdu hrozné, vlasy mám husté a dlouhé pod prsa a vždy se mi přichytávají na mikinu - někdy je ta vazba tak silná, že i když vlasy z mikiny škubu, jak nejvíce to jde, nejde to. Když pak na něma vyhraji a chytím ten velký chomáč do ruk, tak se mi poté znovu přichytí tam, kde to bylo. *smich*:( Co dělat? Nějaký balzám? Ano, vygooglovat by to šlo, ale já potřebuji spíše rady od těch, které tyto problémy řeší/vyřešili. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Tady je šampon proti elektrizaci vlasů. Mě vlasy elektrizujou, když nosím vlněné věci - svetry, vlněný kabát. Zkuste, třeba ten šampon pomůže, není nijak příšerně drahý.

profivlasy.cz/...

hodnocení

2x

Nejlepší "medicína" pro elektrizující vlasy je kondicionér,mám to vyzkoušeno,zkrátka a dobře,kupte si balzám na vlasy,ať už jakýkoliv,nezáleží na značce,opravdu pomůže;)

hodnocení

2x

Doporučím ještě jeden přípravek a to - Tekuté hedvábí na vlasy Verona. Je to sprej a zajišťuje zpevnění účesu, zabraňuje vysušování vlasů a jejich elektrizaci. Stojí pár kaček a je fakt dobrý. Bližší info např. zde: www.milujikosmetiku.cz/pece-o-vlasy/hedvab-na-vlasy-ve-spreji-verona
doplněno 19.12.11 20:30:

Poku by odkaz nefungoval, stačí zadat a třeba seznam vyhledá...:)

matesw
hodnocení

0x

kup si nejake oblečení z bavlny a ne z nejakych umělých vlaken nebo co to je

sylju
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi, nechtěla jsem ten balzám používat a ani kupovat, protože se mi to jevila jako dobrá věc k ušetření - říkala jsem si, jeden, šampon, stačí, ne? Ale teď vidím, že když si přeji být taková nebo onaká, tak se tomu nevyhnu. Snad to doopravdy pomůže. :) Jdu napouštět vanu. *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]