Nejste přihlášen/a.
Jak na elektrizující vlasy? Je to opravdu hrozné, vlasy mám husté a dlouhé pod prsa a vždy se mi přichytávají na mikinu - někdy je ta vazba tak silná, že i když vlasy z mikiny škubu, jak nejvíce to jde, nejde to. Když pak na něma vyhraji a chytím ten velký chomáč do ruk, tak se mi poté znovu přichytí tam, kde to bylo. Co dělat? Nějaký balzám? Ano, vygooglovat by to šlo, ale já potřebuji spíše rady od těch, které tyto problémy řeší/vyřešili. Děkuji.
Nejlepší "medicína" pro elektrizující vlasy je kondicionér,mám to vyzkoušeno,zkrátka a dobře,kupte si balzám na vlasy,ať už jakýkoliv,nezáleží na značce,opravdu pomůže
Doporučím ještě jeden přípravek a to - Tekuté hedvábí na vlasy Verona. Je to sprej a zajišťuje zpevnění účesu, zabraňuje vysušování vlasů a jejich elektrizaci. Stojí pár kaček a je fakt dobrý. Bližší info např. zde: www.milujikosmetiku.cz/pece-o-vlasy/hedvab-na-vlasy-ve-spreji-verona
doplněno 19.12.11 20:30:
Poku by odkaz nefungoval, stačí zadat a třeba seznam vyhledá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.