Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dřevěná židlička - návod na sestavení

Od: zlinacci* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

nemůžete mi prosím naskenovat někdo návod na sestavení dřevěné krmící židlička pro děti?Já jsem ji prodala rozloženou,a paní mi dneska napsala email ,že ji neumí složit ani podle fotky.Já ji také zakoupila rozloženou a podle fotky to zvládla.Tudíž vás prosím,nafoťte mi ho někdo a pošlete.Děkuji

email:Mudchen@seznam.cz

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kolicek*
hodnocení

0x

Chtelo by to znacky a typ te zidlicky, protoze jeden obecny system urcite neni. Takze kdyztak dejte jmeno vyrobce a produktu a pak to snad nekdo naskenuje nebo vystoura nekde na netu.

olaf71*
hodnocení

0x

to jsem ani netušil, že to jde rozložit, protože já bych jí rozhodně při sestavování slepil Herkulesem

lidus*
hodnocení

0x

Naše dřevěná židlička je buď stoleček a židlička nebo vysoká židle, složení je snadné, vše drží pospolu jen se odháknou dva háčky. Jenže kdo ví, co vy máte.

ladinpraha*

Myslíš tuhle z 50.let? Tu já měl taky.S tou se dalo dělat věcí ...

Dřevěná židlička - návod na sestavení
lidus*

Ano Láďo tu mám 30 let po dceři a vnučka je nadšená. Kam se hrabou ta plastová monstra.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]