Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat. Objednala jsem si tmavě hnědý clip in vlasy a chtěla bych si přikoupit nějake melíry(prameny) Má někdo zkušenosti že do tmavě hnědé se hodí světle blond nebo spíše tmavě blond?
Jééé, odstínů je... spíš uvažovat ve smyslu, jestli jsou obě ty barvy teplé nebo chladné, aby to vypadalo přirozeně
Nějaké kontrast bude jistě pěkný, ale pozor, aby nebyl přílišný čistě kvůli tomu, aby nevynikla příliš místa, kde to máš nacvakané. Nevím, jestli clipy "zaberou" víc místa než keratin, ale když jsem měla svých pár oranžových pramínků přidělaných keratinem, v rovných vlasech měly sklony povylézat ven a musela jsem je mít přidělané poměrně hluboko pod vlasy a vzdát se poněkud původních představ. U podobnější barvy by to zaniklo. Takže záleží, jak to plánuješ... obecně je určitě větší kontrast lepší
Určitě tmavě blond, světlé příliš razí.. a kdybys náhodou chtělavyzkoušet i barevné tak tyhle jsou skvělé =) vlasy-cz.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.