Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Nikdy mi mléčné výrobky nečinily problém, ale posledních 14 dní mi po nich není zrovna nejlépe. Zajímalo by mě, zda se může alergie na mléko projevit až v 16 a nebo, jestli jde o něco jiného. Zjistila jsem, že po požití většího množství mléka trpím průjmy, ale když si dám eidam nebo cottage, tak mám "pouze" srajdu. Myslíte, že to může způsobovat jídlo a nebo to je jen určitý následek stresu např. ze školy?
Pro " Barboraaa " .. ... Informace z vlastní zkušenosti z rodiny. Díky reklamě, může člověk používat mléčný výrobek, každý den ráno, aby byl zdraví. Výrobek používala jen část rodiny, asi 2 měsíce. I ve třiceti letech, se najednou vyskytne problém, při pití mléka. Můžete dostat průjmy, křeče do žaludku. Najednou zjistíte, že nemůžete vypít 1 litr mléka, jen tak, po cvičení, jak bylo zvykem. Dojděte si k lékaři na alergii. Alergie na Laktózu = průjem a křeče ve střevech. Nyní se v rodině používá vše, jen ze soji, včetně mléka.
Při alergii na mléko, to postupně budou všechny mléčné výrobky. Sám uvidíte, jak dlouho budou průjmy a křeče trvat. Sledujete, co jíte?
Hezky den, alergie na jakoukoli latku ci zvire se muze projevit kdykoli behe zivota. Alergie se totiz neustale vyvijeji.
Jake mleko mate? Prave z automatu, nebo obarvenou vodu ze supermarketu? Pokud ze supermarkeru, zrejme mate opravdu alergii. Pokud jste nedavno presla na mleko z automatu, prujem muze byt zpusobeny tim, ze na tak tucne mleko neni telo zvykle (prujem ma polovina lidi, co presla na automaty a predtim pila pouze mleko z obchodu ).
mojí snaše je 32, mléko, hlavně zakysané výrobky měla hodně v oblibě. asi před rokem začala mít žaludeční potíže, nejdřív to vypadalo na žlučník, ale po různých vyšetřeních jí zjistili alergii na kravské mléko. Z jídelníčku ho zcela vypustila a má klid. Jen je to docela náročné, protože si nemůže dát třeba ani svíčkovou, aby jí nebylo špatně. Jedna moje kolegyně v zaměstnání tuto alergii na mléko měla též, a z ničeho nic ji po několika letech přešla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.