Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych znát Váš názor. Jsem s přítelem 7 měsíců, rozešla jsem se kvůli němu s ex, se kterým jsem byla 8 let. Bohužel studuje 70 km daleko, bojím se že mě bude podvádět, dříve než jsme se dali dohromady měl v onom městě milenku Prý spolu přrušily styky, když poznal mě. Říká mě, že mě miluje, i to že mu na mě záleží, ale první to řeknu já pak mi to odvětí. Je pravda že se ke mě má, hladí mě, hraje si s mými vlasy. Jemu 22let, mě 24. Bojím se zklamaní, ja mám za sebou osmiletý vztah, on jen jeden, který netrval ani půl roku. Podle mě není vylítaný... Vadí mi, že když jsme spolu třeba někde ve společnosti, tak kouká po jinejch. Bojím se, ž pro něj nejsem tak dobrá...Snáším mu tzv. Modré z nebe, ...vařím, peru, nakupuju...za svoje peníze, ač je student na nic mi nepřispívá, bydlí u mě...když není ve škole.prostě chci se mu zavděčit... Bojím se důvěřovat! MYslím si, ž kdybych pro něj byla ta nej, tak nkouká po jinejch.
Milá Vendy, milovat někoho je moc hezké, ale neměli by jsme v takových případech přestat mít radi i sebe sama, vážit si sebe sama. Promyslete si, nejlépe sama, co vám ten vztah přináší dobrého a co špatného, co od něj do budoucna očekáváte. Až to budete vědět, zkuste si o vých zjištěních promluvit s vaším přítelem. V každém vzaju platí stará pravda "Hůř je na tom ten, co má rád víc". Další část odpovědi : partnera si nelze získat tak, že se mu budete snažit zavděčit, v dobrém a harmonickém vztahu musí být reciprocita - vzájemnost.
Píšete, že asi není "vylítaný"-to je individuální záležitost, statistiky uvádějí, že v našich zeměpisných podmínkách bývá úspěšný cca sedmý vztah, pokud jste jeho druhou partnerkou, nejspíš ještě nemá moc zkušeností, zkuste mu dát čas, ale to není rada, jen nápad .
To, že se muž dívá po druhých ženách není špatné, děláme to všichni a nemusí to být proto, aby jsme svoje partnerky podváděli.
Přeju vám hodně štěstí.
Koukam, ze se ma u Vas pritel jako v bavlnce... perete, varite, dotujete ho, a on si jen uziva, kouka po jinych...
Nevim, mam pritele, se kterym jsem pres dva roky a je mu teprve 20. Ve spolecnosti se na peknou holku podiva (ja na pekneho kluka ostatne take), ale venuje se me. Rekne mi, ze me miluje, ma o me zajem. Taky by mohl byt "nevylitany", ale nastesti to ma v hlave velmi dobre usporadane a vi, co chce.
Pokud mu neverite, vztah muzete rovnou zabalit. Bez duvery je jinak sebelepsi vztah ztraceny. Vy ho budete neustale podezrivat, mozna i patrat po dukazech, budete se trapit...
Jak se chova, kdyz jste spolu? Mluvite o vas, nebo jen neutralne o skole, pocasi, jaky byl den... zajima se o Vas? Co svatky, narozeniny... napise Vam sam od sebe sms, zavola?
Slečno/paní.. připadáte mi hlavně chováním lehce naivní...
Chovte se spíše jako několika letá ženuška co nechce přijít o manžu..
Pokud si koloušek zvykne na tohle chování co bude chtít odhadem za rok či dva... stačit mu to nebude...
Neříkám že to nemůže být srovnaný ideál.. ale popravdě jak psali.Má se jak v bavlnce.. prakticky nemusí nic a svým způsobem má vše.. neb mu panička dopřává... to doporučené promluvení o budoucnosti s ním může lecos naznačit/ukázat..
Ale Vy si o to zklamání vyloženě koledujete! Vaše situace téměř jistě souvisí s Vaším někdejším dotazem na této poradně: poradte.cz/...
Neřešte partnera, řešte sebe!
Dobrý den. Bez vzájemné důvěry to přece nejde. Hodně mu věci usnadňujete. Nechte ho, ať se o sebe stará sám, nevydržujte si ho. Na tom, že se dívá po jiných, není nic zlého, pokud zůstává jen u těch pohledů. Oboustranný vztah by měl být na důvěře založen. Pokud se bojíte důvěřovat člověku, s kterým žijete, pak byste to měla řešit sama se sebou a nepodceňovat se tolik!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.