Nejste přihlášen/a.
Ahoj začala jsem chodit s o 8 měsíců starší klukem a já ho hrozně miluju ale ještě jsem se s nikým nelíbala. Navím jak na to a bojím se že kdybych byla špatná tak by se semnou mohl rozejít.
Poraďte mi prosím jak se mám naučit líbat,abych se neztrapnila?
Když tě nebude mít rád, rozejde se s tebou, protože jsi nezkušená nebo zkušená nebo že dýcháš nebo že když jdeš, dáváš jednu nohu před druhou. A když tě bude milovat, nic mu nebude vadit. Ani skleňené oko, ani vyndávací zuby, ani nic. Jen se nesnaž na něco si hrát. Zůstaň sama sebou, protože tě bude milovat takovou. A jestli si budeš na něco hrát, bude zklamaný, až objeví tvou opravdovou tvář.:D Buď milá, ale ne přeslazená, buď otevřená a přátelská. To je důležitější než to, že si myslíš, že neumíš líbat.
Melmenko, neznám váš věk, tak nevím, jestli mám vůbec odpovídat, ale vzpomínám si na svoje školní léta, kdy jsme prožívali první lásky a můžu vás ujistit, že líbat se musí naučit docela každý. Pokud vás má ten chlapec rád, vůbec mu nebude vadit to, že s líbáním nemáte zlušenosti, protože polibky jsou vyjádřením citů k druhé osobě a nezáleží na jejich technické kvalitě.
Až nastane doba na polibek, jemně našpulte rty a lehce je přitiskněte na jeho a pak už to půjde samo. Považujte líbání za projev lásky, ne za zkoušku dokonalosti.
Nevíš, jaké má tvůj kluk zkušenosti, ale myslím si, že velké taky né. Jestli je normální, tak to bude brát, jak to je. A povede tě, poznáš sama co dělat. Já bych byl raději, kdyby holka neměla doví jaké zkušenosti. Vůbec to neřeš a klidně mu to řekni. Jen vůl, by se ti smál a hned by se rozcházel.
Pro " Melmenku" Líbat se nemusíš učit, to přijde samo, zrovna tak, jako se ráno vzbudíš, najednou budeš vědět co dělat.
Od někoho je polibek příjemný, toužíš po dalším polibku, někdo tě může políbit a víš, že už nikdy, tě nemusí líbat znovu. Držíte se za ruce, pohladí tě po tváři, prstem přejede po rtech? Vyzkoušej to na svém chlapci? Co cítíš? Máš nějaký pocity? První pusa, bude nesmělá, jen tak na ochutnání, podle toho, co v tobě probudí, bude pokračovat uragán, nebo se spokojíte s málem a ta zápalná jiskra nebude. Nespěchej, dej i jemu šanci, třeba má větší strach než ty, že se ztrapní a ty se na něj vykašleš. Začátky, jsou nejkrásnější na lásce, proto každý vzpomíná, kde a jak poznal svého vyvoleného a jak se tenkrát bál.
Špatně se také líbá někdo, kdo přežvykuje žvýkačku, nebo si dá před schůzkou topinku s česnekem!
Doporučuji už před polibkem doširoka otevřít ústa tak, aby to vypadalo, že se ho chystáte sníst. Následně začněte hodně slinit, aby ta výměna genetických informací stála za to. Pak mu strčte jazyk co nejhlouběji do krku a začněte s ním co nejrychleji kroutit a nakonec pohybujte hlavou tak, aby se vaše zuby co nejčastěji dostaly do kontaktu. To bude polibek, na který nezapomene!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.