Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s výkupem oblečení v Olomouckém kraji? Nejlépe OL, PV či Přerov?
Mám půl skříně plné oblečení a je mi škoda to vyhodit. Budu ráda za jakékoliv rady.
internetové stránky nepotřebuj, tam už nějaké věci mám a nic:/
proto bych se chtěla zbavit více věcí najednou
vsak rikam soubor veci tzn ze budete drazit treba 2é tricek, 2 bundy, 5 teplaky za cenu 150kc za vse
To by se mi asi moc nevyplatitlo, když mám i nové věci. Proto píšu, že bych radši někde, kde to přeberou a ocení
Internet prostě nechci!
@nikolaaa - moc se vám omlouvám za odpověď. Myslela jsem to tak, že pokud o té organizaci něco víte, mohla byste to zde zveřejnit a třeba by to pomohlo dalším lidem. Radílek
doplněno 27.02.13 10:34:když znáte organizace v Čechách a v Ostravě, tak proč se s nimi nespojíte a oni určitě budou vědět třeba o své pobočce nebo konkurenci. Můžete zveřejnit názvy těch organizací o kterým víte?
:D asi se mi zde nezobrazila má odpověď na tu vaši. Psala jsem, že v čechách i v Ostravě takové organizace jsou, ale nemám tam vůbec cestu. proto jsem chtěla něco v Olomouckým kraji. Proto nechci žádný radílky, kteří mi budou radit co a jak, prostě otázka zněla výkup oblečení. Když o ničem nevíte, nemusíte nic komentovat. Děkuji.
doplněno 27.02.13 11:17:už to můžou být tak dva měsíce, co jsem prolezla spoustu diskuzí a strávila hledáním hooodně moc času, takže si fakt nevzpomínám, kde přesně to bylo. Jak zas budu někdy projíždět nějaké diskuze, určtiě dám vědět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.