Nejste přihlášen/a.
Dobry den , chci se zeptat jestli nevite jaky krem!?Maluju se uz delsi dobu a po naky dobe se mi od ocima udelala takova jaksi vyrazka ..Porad se mi loupe plet ..Chci se zeptat co na to pouzit?Jaky krem?dekuju za odpoved
Zalezi, jakeho je vyrazka puvodu - svihejte ke koznimu. Tezko poradit, aby nebylo jeste hur. Muze to byt alergie na liceni, alergie sama o sobe... neco podobneho mam, obcas mi supinati kuze vsude mozne, pouzivam krem Advantan. Je vsak na lekarsk predpis.
Každý má jinou pleť a tudíž i případné problémy s ní, ale zkus používat normální modrou indulonu. Stojí pár kaček a mě se osvědčila víc, než kterýkoliv drahý krém, či mastička. Třeba bude dostatečně vyhovovat i Tobě.
98 znamená datum narození? jestli ano - tak je ti 13?
zkus se nějakou chvíli nemalovat(aspon měsíc), nepoužívat žádnou chemii - odličovače, tonika proti akné apod. a kůži promazávat např. tou modrou indulonou jak doporučují kolegové nebo klasickou Niveou v modré plechové krabičce...
Základem je, pokud se chceš malovat - kvalitní odlíčení každý večer, nechodit namalovaná spát. Pleť si taky musí odpočinout
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.