Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píchnutí náušnic

Od: jerrysek* odpovědí: 17 změna:

Zdravím :)

Chtěla bych se zeptat, jestli mi doktor píchne náušnice, případně který. Je u nás tetovací studio, kde dělají i piercing, ale dát 200Kč za jednu dírku v uchu mi přijde zbytečně moc... Obzvlášť potom, když chci tři :D

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Třeba na ušním v poliklinice. ;)

doplněno 13.12.11 14:29:

Uši většinou píchají všude na ušním...

jerrysek*
hodnocení

Tak na ušní jsem si ani nevzpomněla :D Díky :)

juras1009*

ahoj jestli fakt mohu poradit lepší je jehlou než-li nastřelovat páč když ti to nastřelí může se ti oběvit zánět ale mě to dělal taťka jehlou na šití ale musí být špičatá,desinfikovaná a popřípadě nahřátá nad ohněm třeba zapalovač ;)

cinematic*
hodnocení

1x

Když to tak čtu, čistě pro zajímavost - přemýšlel tady někdo taky nad tím, že ušní boltec obsahuje mnoho akupunkturních bodů a jejich narušení může způsobit trvalé poškození nebo aktivaci příslušného bodu?

Píchnutí náušnic
jerrysek*
hodnocení

Proto si je nechci nachávat píchnout od kamarádky nebo sama *ee*

kdokoliv*
hodnocení

0x

Některá děvčata si píchnou uši samy - já tedy vidím jehlu áááááá ...jsem mrtvej, ale jsou tací, kteří to přežijí a vyřeší tuto věc na ušním,jak pohotově zareagovala ( kapkanaděje). Já vidím více možností jak si nechat udělat ďuznu do ucha ale u mě nepřichází do úvahy ani ta nejšetrnější možnost , hlavně tedy nejsem žena a proto tyto věci nemusím řešit.

doplněno 13.12.11 16:47:

Dokonce nastřelení náušnic dělají také některá zlatnictví. Případně jen dírku.

cinematic*

Náušnice ale není jen dámská záležitost :D

hodnocení

0x

Navrhuji nemocnici na ušním. Vezmou si náušnice dají je do přístroje, potřou desinfekcí ucho, udělají cvak a náušnice je tam, kde má být. Obě uši jsou během minuty, ani ne. Bez problému.

doplněno 14.12.11 17:11:

Kolikrát za život si necháte píchnout uši? Když parádu, tak pár korun už můžete obětovat. Je to jednodušší, než potoky krve a bolest.

lidus*

Proč hned chodit na ušní, u nás to píchne každý pediatr a obvodní co má ty cvakací kleště, pokud se nepletu je zákrok placený.

des*

V televizi bylo že stačí kladivo,hřebík a stolička.A je to zadarmo.

jerrysek*
hodnocení

Potoky krve by mi ani tak nevadily, bolest taky ne, ale lepší je prý uši píchnout jehlou než nastřelovat. Říkal mi to právě piercer u nás v salónu. Protože při nastřelení se může vedle udělat tuková boulička...

A jestli by stačilo udělat "cvak" nevím nevím, protože nemám náušnici jako pecku :)

hodnocení

0x

Já jsem jednou dostala od ježíška krásné naušnice. Šoupla jsem je do lihu a propíchla si ucho. A ž potud to bylo bez problémů. Nebolelo to, nekrvácelo. *cert* Ale nasadit je, to se už nikomu nepovedlo, ani sousedovi v baráku, lékaři. *zed*Takže až se mi ten pohmožděný lalůček zahojil, naklapala jsem ke známé porodní babce. *jasne* Po letech jsem píchla uši dceři sama. A to tak, že jsem si vzala silnou jehlu z injekce, vyzkoušela jestli jde do hrotu zasunout koneček náušnice. Lalůček jsem propíchla, vložila do špičky jehly náušničku a vytahovala jsem jehlu a vtahovala náušnici. Samozřejmě, že náušnička i ouško byly vydezinfikované a ruce umyté *jasne*

martinaa*

Ja si nechala do horni casti ucha pichnout barevny piercing, od zname za dve piva:) Pichla ho schvalne obracene, aby se zatim kaminek nezatrhaval o cepici (byl leden). Vecer jsem si ho blbec chtela obratit. Ven sel v pohode, dovnitr uz nikoli. Krve jak pri operaci srdce, hruza:)

Nechala jsem to byt a pulrok nato jsem si vedle nechala nastrelit nausnici primo v salonu. Rok jsem se drzela, pri sebemensim pohybu to bolelo, pak jsem ji vynala. A uz v zivote si nahoru do ucha nic nepichnu...

jerrysek*
hodnocení

Já si je chci nechat píchnout normálně dolu :) Nahoru jsem taky přemýšlela, ale to si nechám třeba na příště :D

martinaa*

Dole je mam odmalicka a zadny problem:)

krkovicka*
hodnocení

0x
Jestli máte kamarádku zdravotní sestru,poproste ji ať Vám to píchne,donese i potřebné "nádobíčko" jinak u každého Pediatra nastreluji miminkum náušnice obě uši za cca 300kč.Když pod něj nespadate stačí domluva.Nebo jak říkáte nechte si to udělat v tom salónu trba i na etapy.

luccy*
hodnocení

0x

Já jsem si 2 dírku nechávala píchnout jehlou u dětské doktorky. Ale pravda, že za 100 Kč. Zadarmo ti to asi žádný odborník neudělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]