Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Domaci lizatka - výrobní postup

Od: krkovicka* odpovědí: 3 změna:
Chtěla bych udělat domácí karamelovy lizatka,formicky mám,spejle taky...Jak postupovat s varenim cukru a kdy je ten správný moment aby se skarameliziovany cukr nepripalil,nebo je k tomu určeny jiný cukr než krystal?Má někdo s tím zkušenost?Moc děkuji

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

acid*
hodnocení

2x

mohu vám poradit jak udělat karamel zde je navod knedlik.pise.cz/2/... pak už ho nalejete do formiček a nechate schladnout (to jsem vycetl na netu osboni zkusenost nemam)

krkovicka*
hodnocení

Děkuji.Mám to i s postupem.Koukám že to lehký zrovna nebude :)

 

hodnocení

0x
avatar fatalwir

já sem si taky hodněkrát zkoušel karamel upatlat ale nikdy se mi to nepovedlo (buď to bylo moc tvrdý nebo to zase nezatuhlo jednou už se mi málem povedlo konzistení už to bylo tvrdý měkký jenže v tom byly krystalky cukru a tak to křupalo) kdyžtak sem pak napiš jak ti to dopalo zkusil bych to podle tohohle návodu

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]