Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty - výpotek

Od: prdola odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám dotaz. Začínám s gelovými nehty ,po vytvrzení se dělá výpotek. Někde jsem četla, že na něj stačí odlakovač bez acetonu. Když jsem to zkusila, část gelu sem tím setřela, část zůstala ( pod gelem byl lak, tak to setřelo i lak ) Takže sem na nehtu měla takovou mapičku. Čím by to mohlo být? díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

crazim*
hodnocení

0x

ahoj, na setření výpotku je lepší cleaner, dá se nahradit odlakovačem, ale výsledek není takový.. Pokud se po vytvrzení setřel i gel, pravděpodobně nebyl jěště dostatečně vytvrzený, příště je tam zkus nechat déle

jezebelll*
hodnocení

0x

Pokud vám poslední vrstva (lesk) dělala mapičky a setřela jste i lak,tak jste před leskem zdobila,že? Chce to čistič výpotků(cleaner) a vrstvu,na kterou zdobíte,pořádně odmastit,odlakovač to nevezme tak dobře a pak když dáte slabou poslední vrstvu,udělají se ty mapičky :) Takže odmastit,ozdobit a zalít leskem :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]