Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velmi suchá pleť

Od: eleanor* odpovědí: 4 změna:
poraďte mi prosím někdo,mám velmi suchou pleť.Používám krémy denní i noční od Garnier pro suchou pleť ale po chvíli už se mi zas objeví na pokožce mapy.Je to fakt strašný,když si dám make-up tak se mi totálně vysuší pokožka a to se snažim vybírat si make upy hydratační.Poradíte mi jak se tě suché pleti zbavit a jaký je nejlepší make up,a taky aby hlavně byl proti akné:) díky moc za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

diskuse.doktorka.cz/...

Zajímavá diskuze na toto téma, z níž vyjímám toto vyjádření: Proboha, od čeho jsou lékaři, kosmetické poradny a třeba léky na předpis?! Nestyďte se a jděte s tím někam. Podle mě každá holka může mít krásnou pleť, protože kosmetiky i léků existuje nepřeberné množství! A podmínkou například pro takový chemický peeling není zhnisaný celý obličej a dokáže fakt zázraky. Nebo bohatě stačí jednou za čas zajít na odborné čištění-jde jen o to se nestydět- ty lidi to přeci dělaj denně a vidí takových xichtů...A aspoň vám poradí jakou kosmetiku používat, co je u pacientů osvědčené..atd.Mě osobně hodně pomohla pí. doktorka Šulcová z vojenské nemocnice, chodím pravidelně na čištění, peelingy+biolampu a k tomu mi nakombinovala kosmetiku od La Roche a Biodermy.

simi*
hodnocení

0x
Dobrý den.Doporučila bych kosmetiku Vichy! Je sice dražší,ale najdete tam výrobky přesně pro váš typ pleti a je naprosto nejlepší!

akasa*
hodnocení

0x
Ahoj,já tedy používám jen přírodní krémy a pleť mám pěknou.Na suchou pleť bych poradila tzv.Bambucké máslo,je to dost tuhý krém,takže se z něj musí trochu odškrábnout a v dlaních rozpustit a pak natřít na pleť.Je ovšem hodně mastný a tak nejlépe je ho použít na noc.Nejen obličej ale i suché ruce jsou po něm krásně vláčné a i různé záděry na prstech se zhojí.

pavlina*
hodnocení

0x
Dobrý den jsem kosmetička a doporučila bych vám profesionální kosmetiku značky Keenwell,která se výhradně používa jen v kosmetickém saloně.Krém se jmenuje H2O-80 ml- udržení hydratace v pokožce
Hydratační krémové kuličky s vysokým regeneračním účinkem konzervované v suspenzi průhledného gelu. Přípravek zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky, pokožku hloubkově hydratuje a chrání ji před slunečními paprsky.Pravidelně aplikujte pomocí špachtle bílý krém společně s průhledným gelem na pokožku obličeje, krku a dekoltu pomocí jemné masáže až do úplného vstřebání. Umožní pokožce navrátit ztracenou hydrataci, a tím ji chrání před předčasným stárnutím.Hluboce hydratuje. Chrání před UV zářením.JE TO Z ŘADY HIDROTERM - intenzívni hydratace.Pro pleť, která trpí suchostí a vyžaduje hydrataci. Přípravky mají silné hydratační účinky, pokožku osvěží a vitalizují. Dále zajišťují regulaci vlhkosti pleti.
Doporučeno pro: Ženy se suchou a odlupující se pletí. Pokožku neschopnou získat a udržet optimální vlhkost.
Tyto ošetřující přípravky se výhradně používájí jen v kosmetických salonech.V mém albíčku naleznete přípravky na všechny druhy pleti a pokut si nebudete vědet rády co je pro Vaší pletˇ to pravé,tak mi napište já Vám poradím.Jestliže si myslite,že bý vám mohl pomoci,tak napište ja vám pošlu adresu,kde mám tuto kosmetiku.Pavlína

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]