Nejste přihlášen/a.
Dobrý veer, rposím o radu, jaký holící strojek vybrat? Chci rozhodně od Gillette, akrotá se rozhoduji mezi Mach 3, Fusion, apod. Podmínkou jsou levné hlavice. Díky
Pokud jsou podmínkou levné hlavice, tak asi spíše ten Mach 3. Měl jsem možnost vyzkoušet Mach 3 i Fusion a musím říci, že i ten Mach 3 oholil celkem v pohodě. Akorát ten Fusion se mi zdá lepší na oholení pod spodní čelistí a bradou. Takže verdikt Mach 3
Ne měl ale mám Klasiku Fusion Power. Mám ho od minulých Vánoc
a spokojenost. A jak říkám, před tím obyč i elektro mach 3 a také spokojenost. Ale berte když už mach 3 tak power. Ale nevím, jestli se ještě vyrábí. Jinak proglide mi přijde úplně stejný a jenom je to o tom aby mohliprodávat dražší přístroje. Podstatné je, že to má pět břitů a jestli jsou blíže u sebe, to by mě zajímalo, jak to normální člověk pozná. Nebo ty zvlhčující pásky. Podle mě pořád stejné. Ale rozhodnutí nakonec bude stejně na vás...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.