Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký holící strojek?

Od: andrej* odpovědí: 4 změna:

Dobrý veer, rposím o radu, jaký holící strojek vybrat? Chci rozhodně od Gillette, akrotá se rozhoduji mezi Mach 3, Fusion, apod. Podmínkou jsou levné hlavice. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarahosek*
hodnocení

0x

Pokud jsou podmínkou levné hlavice, tak asi spíše ten Mach 3. Měl jsem možnost vyzkoušet Mach 3 i Fusion a musím říci, že i ten Mach 3 oholil celkem v pohodě. Akorát ten Fusion se mi zdá lepší na oholení pod spodní čelistí a bradou. Takže verdikt Mach 3*tuc*

andrej*
hodnocení

a jaký fusion jste měl? fusion power nebo ten nový proglide?

jarahosek*

Ne měl ale mám:) Klasiku Fusion Power. Mám ho od minulých Vánoc:) a spokojenost. A jak říkám, před tím obyč i elektro mach 3 a také spokojenost. Ale berte když už mach 3 tak power. Ale nevím, jestli se ještě vyrábí. Jinak proglide mi přijde úplně stejný a jenom je to o tom aby mohliprodávat dražší přístroje. Podstatné je, že to má pět břitů a jestli jsou blíže u sebe, to by mě zajímalo, jak to normální člověk pozná. Nebo ty zvlhčující pásky. Podle mě pořád stejné. Ale rozhodnutí nakonec bude stejně na vás...

starecek*
hodnocení

0x

Ono ani tak nezáleží na značce jako na provedení strojku. Podud máte vousy tvrdé tak si kupte břitový, a jestli měkké kupte frézový. Vyplatí se nešetřit. Lacený strojek vám vydrží tak 1 rok. Pokud si připlatíte budete spokojený několik let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]