Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zimní kabát od tchibo

Od: bonatis* odpovědí: 3 změna:

máte někdo prosím tento kabát od Tchiba?Chtěla jsem bych vědět jestli je ve skutečnosti opravdu tak pěkný jak na obrázku a zda je dosti teplý?

Zimní kabát od tchibo

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

3x

Věci od Tchiba jsou obecně opravdu tak pěkné, jak vypadají na fotkách. Jinak jsem si dneska vzpomněla na váš dotaz, tak jsem jim ho tam osahala důkladně a co tak mohu říci, já bych se v něm uškvařila. Jenže já ještě chodím v mikině, tak nevím, jestli je to směrodatné *smich* Ale ano, je z těch teplejších. :)

bonatis*
hodnocení

Mohu vědět,kde jste dnes tento kábat osahala,jak píšete?On totiž už dva měsíce je ve všech prodejnách Tchibo vyprodaný. :)

sargo*

Tak teď jste mě dostala. Že bych jim tam ochmatávala nějaký úplně jiný? Možné to je, oko na oblečení nemám a otázku jsem si pamatovala jen zběžně, ale nasadila jste mi brouka, zítra jdu okolo, podívám se, co to vlastně bylo :-D Visel tam na ramínku, možná, že ho někdo vrátil. Butovice :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]