Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Trvanlivost masa

Od: pajulkaa odpovědí: 7 změna:

Prosím Vás, dcera si koupila ve středu maso, dala je do ledničky v om sáčku, ve kterém je koupila a až dnes vytáhla omyla a porcovala do mrazáku. Mohlo se masu něco stát? Děkuji

 

 

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

2x
avatar viky
Vážená paní, takové maso bych nedala ani největšímu nepříteli. *cert*5 dní maso v sáčku v lednici i kdyby ho v obchodě měli jen jeden den, to je 6 dní. *blee*Hazardujete se životem! *cert* Vaše dcera nemá nos? To musí smrdět i v lednici. *uf*Pro nikoho to není poživatelné! *cert*doplněno 04.12.11 21:41:Vyhodit! Vyhodit! Vyhodit!
martinaa*

Souhlas! Tatka si ve stredu nebo v utery nalozil maso, ze ho bude delat vcera na obed. Bohuzel ho dal do lednice v sacku... to by smrad:D

 

mari1
hodnocení

0x
Ja osobne bych to nejedla..kdyz dovezu maso ihned davam do mrazaku..a kdyz ne,tak hned druhy den upravuji k jidlu..kdyz je v lednici dele jak dva dny,tak mi prijde uz zasmradle..

 

uska*
hodnocení

0x

Vy máte doma maso 4 dny a kdo ví jak dluho bylo v prodejně. Kdysi nás učili, že do 36 hodin maso z ledničky je nutné tepelně upravit a ne dávat do mrazáku. Já bych to nejedla, zaděláváte si na problém. Doufám, že vám odpoví povolanější.

 

plechacek*
hodnocení

0x

Dejte na svoje smysly, pokud maso nesmrdělo nebo nebylo zelené, nebo lepkavé, nemusel by to být takový problém

 

lidus*
hodnocení

0x

Pokud masu nic nebylo tak to žádný problém není, nakupuju i vakuově balené co má datum spotřeby v den prodeje a je za 50% ceny, klidně ho dám zamrazit a ještě jsme neumřeli. Zelené a smradlavé poznáte.

 

hodnocení

0x
avatar babajaga

Od střed y do neděle, to je už opravdu dlouho, to jste tedy, děvčata, pořádně zanedbaly. A kdoví, jak dlouho už bylo v krámě. Maso hned po donesení domů vyndám, zpracuji /na porce, díly/ a dám do mrazáku, pokud ho hned nechci dělat.

Maso byste měly důkladně očichat, hospodyňka mívá dobře vyvinutý čich. Pokud se Vám snad něco nezdá /ale není to moc/, maso oprat v roztoku vody s octem, třeba dvakrát a důkladně. Někdo používá k oprání masa i pár zrníček hypermanganu do vody. /dezinfekce/. Potom ho upravit s česnekem, nebo nějakým ostrým kořením. To často bývá v nabídce restaurací. Proč asi?;)

Pokud maso opravdu zavání, nezbývá, než se s ním rozloučit. A příště si dát lepší pozor. Za několik dní strávených na záchodě /v horším případě v nemocnici/ to opravdu nestojí. Jaga.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]