Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se dá najít intimní místo v nemocnici

Od: chcetochcito odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,

můj přítel leží už třetí týden v nemocnici kvůli alergii,kterou nedokáží zkrotit,v podstatě ani neví,na co ji má.Oběma nám vcelku chybí sex.Nicméně je tu problém-kde?Nevíte jak se dá zastavit výtah v mezipatře?(je jich tam osm,nikomu tím neublížíme;)A nespustí se alarm?Nebo ještě lépe-nemáte někdo zkušenosti s tím kde se na to dá v nemocnici skočit?:) Děkuji:)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Pokud má přítel nadstandart tak je tam sám a je to snadné, pokud je třeba na třílůžáku tak se jednoduše domluuví se spolupacienty no a pokud chodí tak se obleče a odskočíte si mimo špitál on ho v době návštěv ty 2h nikdo hledat nebude. Všechno je lepší než sex na wc, když už to tak moc potřebujete.

des*
hodnocení

0x

Na každém patře,je místnost,kde je záchod pro návštěvy,je tam palanda na klystýry,velké převazy a ošetření invalidů.Taky to jde zevnitř uzavřít.Viděl jsem tam i spát kolegu z vedlejší postele,když se mohl zbláznit z mého chrápání.

chcetochcito
hodnocení

Nic takového jsme nenašli,dokonce i na záchod musím do jeho pokoje...:( Ale děkuju;)

des*

Zeptejte se setřičky,to jsou hlavní co vědí.Stačí čokoláda.

hm*
hodnocení

0x

Kvůli třem týdnům takhle blbnout?! *bzum* Počkejte na doma.

chcetochcito
hodnocení

Mě už přišlo dlouho první tři dny:D Radši bych něco našla;)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pokud bude ve výtahu nebo jiném intimním místě kamera, tak budete slavní.

venda*
hodnocení

0x

Já byla v nemocnici celej měsíc kvůly blbýmu porodu a po císaři. A sex mi taky chyběl. Můžete spolu na záchod, nebo do sprchy,tam se to dá taky dělat.

hodnocení

0x

Co by pro sex člověk neudělal? Kde je ta nemocnice? Má zahradu? Ustrojit se a jít se projít. Kde je kotelna, kde se topí? Tam je spoustu chodbiček a chodeb. Co suterén, tam bývá v nemocnici docela klid. V dnešní době dávají kamery v nemocnicích všude na chodbách apod. Fakultní nemocnice Praha 2 Karlák, ta je prošpikovaná kamerama, kam se hnete, nemůžete se ani podrbat, kde potřebujete, aby to někdo neviděl. Není nad klídek.

hodnocení

0x

Kamarádka /60 let/, vzpomíná na mládí, kdy ten její byl v nemocnici a zašili se na záchod. Jenže - nemocnice před 40 lety. Jeden záchod, pořád na ně někdo bušil, až nakonec přivedli sestru, která to nějakým univerzálním klíčem otevžela. Prý měla strach, že se tam někomu udělalo zle. Oni vycházeli pak uličkou pacientů i návštěv, rudí oba jak sovětský prapor.*smich*

K sexu by mělo být nějaké opravdu pěkné prostředí, já bych snad na "hajzlíku" na míse či u ní ani nemohla. Myslím, že byste to měli vydržet. Jak to bude jednou po případném porodu, když je žena v šestinedělí? Také sem na Poradnu píše rádkyně, že má gynekologické problémy a už půl roku musí sex. abstinovat. Také to vydrží. Tak to také vydržte, však si to potom vynahradíte a určitě někde úplně jinde, než na záchodě.*placni*Jaga.

doplněno 04.12.11 05:14:

A s těmi kamerami mají rádci pravdu. Ty jsou všude /krádeže, pohyb lidí po nemocnici.../. Vy se budete v potu tváře někde činit, a mezitím se bude někdo jiný bezvadně bavit. To bych tedy nechtěla.*bzum*

hodnocení

0x

No já můžu doporučit sklepní prostory...

Není to sice košer být přitom ještě píchán smetákem dozad..ale když "ti dva dole" mají na sebe hlad tak není zbytí...

fran
hodnocení

0x

Požádejte doktora, řekněte, že to je součást rekonvalescence. Ten výtah se nemusí znova rozjet, kdyžtak hodně dek proti nastuzení *vezen*Nebo vás naopak někdo přivolá*hej*a bude mít výčitky, co zkazil.

bruk600*
hodnocení

0x

Myslím,že operační sál bude ideální.*ua*

martinaa*
hodnocení

0x

Klid a dostatek soukromi bude take v marnici:)

arakain77*
hodnocení

0x

Všude se nějaké místečko najde.Já sem musel nejprve ,,ojet sestřičku" a pak až kamarádku.Ale výsledek byl nad očekávání.

buss
hodnocení

0x

Zcela jistě na prosektuře...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]