Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer ... přítelkyně mi dneska řekla, že jí štípe a pálí pohlaví po mém vyvrcholení. Jsme spolu už půl roku partnerka používá HA a vše dříve bylo v pořádku. Teď jsme asi po měsíci měli spolu soulož. Měla tento problém kdysi dávno s jiným partnerem. Máte někdo radu či vysvětlení? nevíme si rady
a KONDOM nám nesvědčí ...
Nevíme zda problémy jsou trvalé ... neměli jsme zatím čas vyzkoušet to znovu po této události ...
Slyšela jsem o tomto problému. A není to žádná legrace. Prý jde o zvláštní "kyselost" partnerova spermatu. Není to ovlivněno tím, jakou stravu konzumujete. Musíte opravdu za odborníkem, oba dva. Udělají testy a pak určitě poradí. Ale zrovna nedávno jsem o tomto případě slyšela a strašně jsem se divila. Vůbec jsem nevěděla, že to existuje. Ale popisujete přesně to, o čem jsme se s dotyčnou osobou bavila.
Já měl kdysi problém u bývalé partnerky s výtoky ... u této nemám ... u nýnější slečny má problém ona po dlouhé době co jsme spolui ... nwm že by se mi změnilo PH spermatu po pubertě! to mi přijde jako blbost ale děkuji za tip ... konzultovat to určitě budeme s doktory
Tak spíš zásaditost ne? Protože sperma má pH zásadité, v kyselém prostředí spermie nepřežijí. A pokud je to opravdu alergie, pak pomůže jen kondom a když pár chce počít dítě, musí se obvykle obrátit na centrum asistovné reprodukce. Ani změna partnera nemusí pomoct, protože alergie není na sperma konkrétního muže.
Nevím jak to funguje. Sama jsem se s tím nesetkala. To děvče mi to řeklo takto. Třeba špatně pochopila, co jí doktorka vysvětlovala. Řekla mi jenom, že to měla s bývalým manželem. Po každém sexuelním styku měla problémy. Přitom všem se jim podařilo mít dvě děti. Pak se rozvedli a několik let se nestýkali. A pak se zase nějak sešli, protože byl každý z nich sám, a tak to nějak skončilo sexem a ona ihned nato, měla zase ty staré známé potíže. A to spolu nespali několik dlouhých let. Když jsem na ni nevěřícně koukala a divila se, řekla mi to vysvětlení o té kyselosti. Víc o tom nevím. Ale vyjádřila to tak, že prostě zrovna s tímto partnerem má probleblamitický vztah sexuelní.
Já si myslím že problém je jednoduchý, Bude "suchá". Při styku se naruší sliznice, úplně nepatrně, ale při vyvrcholení to je cítit a štípe to. Zkuste lubrikant.
Ne stímhle opravdu problém nemáme ... dříve s tím problém měla ale byla s jiným partnerem ... semnou je mokro až až kor teď po měsící ... dalo by se palvat ... ale děkuji za koment ... navíc nejsem taký necita a hodně vnímám ženu .. a tohle je detail který mi neunikne
já nejím nic špatného ... Asijská jídla jsou zdravá ... jestli to třeba není tím že jsem přestal brát zelený ječmen ... DETOXIKUJE ... nebo nevím .. jím docela zdravě ne přehnaně ale necpu se .. sladké moc nejím a pálivé ... sem tam česnek
neee je mi 19 a přítelkyni 20 ... miminko nejdříve za 7 let a na prsty si celou dobu nestěževola až na ejakulát ... a stalo se nám to poprvé spolu ... více jsme nemohli vyzkoušet ... bydlíme odděleně ... ona na intru ... já doma
Opravdu můžete mít šptné Ph spermií, které pak partnerku uvnitř dráždí. Kořeněná jídla, pokud je jíte často, mohou toto podporovat.
Pokud ovšem měla partnerka problém i s jiným partnerem, možná má špatné Ph v pochvě ona Každopádně doporušuji návštěvu lékaře, pro oba, aby se problém řešil hned ze začátku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.