Nejste přihlášen/a.
Dobrý deň
Chcela by som sa Vás opýtať ,či existuje niečo na zvedšenie poprsia okrem tých zakrokov operačných.a drahých liekov v lekárni.(existuju aj nieké lieky lacnejšie?o ktorých ja neviem?...Chcela by som
vyskúšať nieke také domáce osvedčené metody.Počula som napriklad o takom fenikeli,alebo cibule.Ak aj by bola pravda o fenikeli tak ako by sa mal používať resp.v akom množstve a ako podávať?Ovplyvnuje to niako aj strava?.Mám 20. rokov a veľmi sa hanbím za svoje malé prsia. Ked hovorím malé tak sú ozaj malé.Veľakrát som si povedala nie je doležité až tak poprsie,ako si rozumieť.s polovičkou. ale sú chvile ,kedy sa to nedá,Poviem Vám je to strašné , aj keď partner mi to nedá pocitiť a snaží sa by´t ustretový,ale ja viem že to tak nie je.Napr.v niakom časopise je holka.a jeho prvá reakcia- wáw.a ja sa cítim tak dosť blbo. Asi Viete o čom hovorím.Bola by som rada,keby aj o číslo sa zvečšili.Neviem čo by som mala vyskúšať,skonzumovať.Vyskúšala by som kludne aj nieký čaj ak je taký, ktorý by dokázal zvedšiť poprsie. Nechcem niaké velké zázraky ale chcem vyzerať ako žena, a nie v posteli sa cítiť ako muž.
Ďakujem Vám veľmi pekne!
S pozdravom Peťa
Musíš provádět cviky na posílení právě těchto partií,např.lehni si na záda,pokrč nohy v kolenou,vezmi si dvě plné pet láhve do každé ruky jednu,a zvedej současně obě nahoru a zpět
Všechny zaručené prostředky na prsa, jako černé pivo, slepičí polívka, bylinky a tak, to vše bylo myšleno jako na dýchání. Říkalo se -byl slabý na prsa. Protože měl tuberu, sedlo mu to na prsa atd. Ale pořád byla řeč o plících. Vaš problém nebude v prsou, ale v malém sebevědomí. Kolik je krásných žen a jaké jsou chudery s velkými prsy. Dejte pokoj, buďte ráda, že je máte zdravá!
Líbí se vam Kidman? No, jak je nádherná a nemá skoro žádná!
Pokud nosíte velké výstřihy, zkuste optický klam: Na plochu asitak uprostřed mezi prsama naneste tenký proužek pudru. Nesmí ho však být moc! Ten proužek pak vypadá jako stín a prsa jsou opticky zvětšená. Dobré jsou také různé vzory oblečení pro optická zvětšení (popř. i zmenšení) některých partií.
Myslím, že babské rady nepomůžou. Pivo, pupalka... Každý má od přírody to co má a myslím , že nějak zásadně změnit to může jen plastika. Já mám velmi dobrou zkušenost s přípravkem Decolen, který je přírodní a z vlastní zkušenosti vím, že pomůže poprsí vytvarovat. Prsa se při jeho užívání nezvětší o x velikostí, ale jejich objem se přirozeně zvětší. Myslím, že budeš spokojená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.