Nejste přihlášen/a.
vezmi si džíny, nějakou obyčejnější větrovku, botasky, zamasti nebo upoť vlasy, do každé ruky nákupní tašku a aspoň jedno vřeštící děcko a splyneš s davem... tuctová ženská...
doplněno 25.11.11 22:50:já si polednici představuji horší... u lavice dítě stálo, z plna hrdla křičelo... tam někde je její popis...
doplněno 25.11.11 22:52:Malá, hnědá, tváři divé
pod plachetkou osoba;
o berličce, hnáty křivé,
hlas - vichřice podoba!
Proč potřebujete být nenápadná? Hodláte provést trestný čin? Já jsem se pokaždé naopak cítila dobře upravená, pěkně oblečená. Ne nějak extravagantně, aby mě nepřehlédli, ale slušně, žensky, elegantně. K tomu čistá, přiměřeně vonící, upravené vlasy. To se pak žena cítí úplně jinak, než neupravená, upocená, v hadřících od Vietnamců.
Jezdila jsem služebně po prodejnách /objednávky, reklamace apod./. Na ten den si vzpomínám. Měla jsem jednobarevné vínové úpletové šaty, k nim vestu stejné barvy, ale oživenou vzorkem. A pletené bílé krajkové punčochy. V jedné vesnici jsem odcházela z prodejny, opodál seděli na lavičce 2 muži, asi už důchodci. Zaslechla jsem, jak jeden povídá: Podívej se, ta je ale pěkně oblečená. A druhý: A jaké má krásné punčochy! Nic víc, nic míň. Byli to staří pánové, přesto mi to zvedlo sebevědomí, že se líbím, že jsem dobře upravená.
Nechci Vám radit,abyste se strojila jako papoušek, ale proč být hned nenápadná? Takových je dost. A ženám je přece dáno, že je trocha elegance povznese. Tak si něco pěkného kupte, v čem se budete dobře cítit a buďte za "kočku". Doba Popelek už je dávno pryč. Jaga.
A pozor na češtinu, máte přece VLASY, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.