Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušička - sražené prádlo

Od: samicka* odpovědí: 5 změna:

dobrý den, poradí mi někdo, jak nesrazit prádlo v sušičce? běžně suším na 45-55 min program syntetic. srazím tam trička, tepláky, mikiny, zkrátka vše, co je z bavlněné úpletoviny. takhle udělám v pohodě z velikosti L novou velikost M. Sušit na bavlnu si ani netroufám, to bybylo všechno S. Většinou se to srazí na první dvě sušení, pak už to pevně zůstane, ale menší :o(( děkuji za tipy.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

2x

je to příliš velkou teplotou. Musíte nastavit sušičku na nižší...

Znám to a proto ji nemám a nechci.

Ještě mi vadilo, že se na prádle dělaly takové malinké žmolíčky...

Raději suším zadarmo na sluníčku *slunce*

samicka*
hodnocení

dekuji za rady, to, ze jde nejak upravit teplota, slysim uplne prvne. tak to se kouknu do navodu, ale vetsinou navody procitam, jakmile spotrebic koupim a niceho takoveho jsem si nevsima. mam susicku BOSCH koupenou cca pred 1,5 rokem. taky susim na slunicku, ale tech zbyvajicich 300 dni v roce :o)) musim vyuzivat moderni techniku. doma mame prumernou vlhkost 65, je to stary dum a zeleno tu obcas mame snad i z mokrych uterek na topeni :o))

pt®
hodnocení

1x

Určitě je to vysokou teplotou. Stačí tak na 30 st. Sušičku mám a nedám na ni dopustit. Zachytí všechno chmýří do filtrů, prádlo je jak nadýchané a hlavně nezvedám ty těžké kusy na šňúry a šetřím klouby. - stařenka

mimus
hodnocení

0x

také mám sušičku,na ní lze nastavit snížení teploty i u programu na bavlnu,podívejte se do návodu jestli to vaše sušička umožňuje

sargo*
hodnocení

0x

Nemůžu si pomoct, ale první co mě napadlo bylo kupovat si oblečení o číslo větší... *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]