Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám takovou otázku...
Jsem kluk, a mám širokej obličej a vysoký čelo, je to strašný... no a chtěl bych se zeptat, jestli nekdo ví o nějákým účesu, který by se ke mě hodil... teď to mám po stranách krátký, a ofinu... ale to mi dělá strašně širokej obličej, budu rád za každý příspevěk
Po stranách krátké,to je okay,ale ofinu nebrat,ta právě obličej rozšiřuje ještě více!Jednoduchá rada,a to,místo ofiny patku
Přidávám dva odkazy. Zkuste se podívat, třeba se Vám něco zalíbí, v čem byste se cítil dobře...:
www.rout.cz/ucesy-2010-2011/panske-ucesy-podzim-zima-2010-2011.html
Zajímavá otázka, tak já bych naordinovala vzhled 30-tých let minulého století:
1.Pěšinku uprostřed, pokud nemáte velký vystupující nos, nebo příliš asymetrický obličej,
2. po stranách nechat delší vlasy, třeba až pod uši, pro optické zúženíobličeje.
3. záleží na kvalitě i barvě vlasů, nevím, jak by tahle rada pomohla blonďákovi - což vy ale určitě nejste. Možná máte zajímavý moravský osmihran...?
Volila bych prostříhanou ofinu trochu rozčepýřit na patku, pak knír a plnovous, takže před ušima po celé délce bude plnovous, který budete udržovat holením tváří tak, jak se vám tvar hladkých vyholených tváří bude líbit. Traduje se, že plnovous rozšiřuje tvář, ale není to pravda, udržovaný krátký plnovous naopak široké tváře zeštíhluje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.