Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Je mi 12 let a ještě nikde jsem s nikým nechodila. Holky ve škole říkají, že jsem divná... Je to pravda?
Kamaradkam vyrid, ze jsou hloupe a at se radeji staraji o skolu Prvni kluk se idealne hleda v 14 - 16 letech
Tak to jsem taky divná, ve 14 mi to připadá nějak brzo... v šestnácti budiž... ale spíš myslím, že ta otázka je vtip. Nebo doufám?
Myslela jsem kluka na drzeni za ruku, mozna prvni pusu Na vsechno ostatni je skutecne cas az v tech 16-18
No to já taky, ještě aby. Co tak vídám kolem sebe, holky s koníčky a slušným zázemím začínají daleko později... aspoň to pak s nimi tak nemlátí... ještě že nemám dceru.
Divnadivna - Prcku!
Nějak jsem si vzpomněl na prastarý vtípek, jak sedmdesátiletý děda přjde za doktorem a vypráví, jak se jeho vrstevníci v hospodě vytahují svými sexuálními zážtky a on už se skoro na nic nezmůže. A doktor mu poradil: Tak se vytahujte taky!
Věřím, že jsi pochopila, co chci říct: nevěř všemu co se povídá...
Divné jsou spíš Tvé kamarádky. Nepospíchej, času dost a ani Tebe láska nemine. Jinak se už nebudeš na nic těšit, nic Tě nepřekvapí. Já dostala takovou první neumělou pusu na táboře, bylo mi 14. Skončil tábor i má "láska". A pak začaly takové ty první romantické lásky až v tanečních, to mi bylo 16. Ale stejně nic vážného, přesto to bylo hezké. Šli jsme se třeba projít, on mě vzal za ruku, vytáhl kytičku fialek, prý mi je natrhal. Ani pusa zpočátku nebyla. Ráda na ty chvíle vzpomínám, tím spíš, že ten kluk je už spoustu let po smrti.
Věnuj se učení a vykašli se na kamarádky, ať si kvákají, co chtějí. Spíš se dělají důležité a všeho znalé, přitom určitě kluka nemá žádná z nich. Na nějaký vztah jste ještě všechny nevyzrálé. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.