Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemám kluka - jsem divná?

Od: divnadivna odpovědí: 26 změna:

Zdravím.

Je mi 12 let a ještě nikde jsem s nikým nechodila. Holky ve škole říkají, že jsem divná... Je to pravda? :(

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Kamaradkam vyrid, ze jsou hloupe a at se radeji staraji o skolu:) Prvni kluk se idealne hleda v 14 - 16 letech:)

sargo*

Tak to jsem taky divná, ve 14 mi to připadá nějak brzo... v šestnácti budiž... ale spíš myslím, že ta otázka je vtip. Nebo doufám? *smich*

martinaa*

Myslela jsem kluka na drzeni za ruku, mozna prvni pusu:) Na vsechno ostatni je skutecne cas az v tech 16-18:)

sargo*

No to já taky, ještě aby. *smich* Co tak vídám kolem sebe, holky s koníčky a slušným zázemím začínají daleko později... aspoň to pak s nimi tak nemlátí... ještě že nemám dceru. *smich*

martinaa*

Jj, protoze na nejake blbosti a kluky nemaji cas:) Ja nemela cas kvuli plavani, pak kvuli lodim - a radeji jsem konicky zredukovala, protoze jinak bych byla bez pritele i dneska:D

hodnocení

3x

Řekni kamarádkám že od tý doby co si poznala lidi máš radši zvířata.

hankauk*
hodnocení

3x

A holky ve škole už kluka měly? Já myslím, že taky ne. A jestli jo, tak jim není co závidět. Vychloubat se klukem je pěkně trapné a hloupé a ty to určitě nemáš zapotřebí. Užívej si svoje "dětské" roky, jak dlouho to jen půjde. Až budeš starší, budeš na ně ráda vzpomínat. :)

hodnocení

2x

To kamarádky jsou divné. Máš na to spoustu času a nic ti neuteče. ;)

hop®
hodnocení

2x

Divnadivna - Prcku! ;)

Nějak jsem si vzpomněl na prastarý vtípek, jak sedmdesátiletý děda přjde za doktorem a vypráví, jak se jeho vrstevníci v hospodě vytahují svými sexuálními zážtky a on už se skoro na nic nezmůže. A doktor mu poradil: Tak se vytahujte taky!

Věřím, že jsi pochopila, co chci říct: nevěř všemu co se povídá...

hodnocení

1x

nejseš divná... takovej mrňousek má na kluky ještě dost času...!

mrnousek*
hodnocení

Cococcococo? Kdo mě volá?

martinaa*

Proc nepolozis otazku pod svym pravym nickem?:D

mrnousek*
hodnocení

Protože mi nešlo se přihlásit...

Hejkálku, ty jsi ale mazaný. ;)

hodnocení

1x

No já bych řek, že už máš pár let zmeškáno. Ve 12 je už pozdě. Asi zůstaneš stará panna. *smich*

doplněno 26.11.11 18:10:

Jo, ale jinak klidně tak 10 - 15 let počkej. O nic nepřijdeš.:D

mrnousek*
hodnocení

Magdone... Aaaach jo! :D

divnadivna
hodnocení

Děkuju všem.

hodnocení

0x

Divné jsou spíš Tvé kamarádky. Nepospíchej, času dost a ani Tebe láska nemine. Jinak se už nebudeš na nic těšit, nic Tě nepřekvapí. Já dostala takovou první neumělou pusu na táboře, bylo mi 14. Skončil tábor i má "láska". A pak začaly takové ty první romantické lásky až v tanečních, to mi bylo 16. Ale stejně nic vážného, přesto to bylo hezké. Šli jsme se třeba projít, on mě vzal za ruku, vytáhl kytičku fialek, prý mi je natrhal. Ani pusa zpočátku nebyla. Ráda na ty chvíle vzpomínám, tím spíš, že ten kluk je už spoustu let po smrti.

Věnuj se učení a vykašli se na kamarádky, ať si kvákají, co chtějí. Spíš se dělají důležité a všeho znalé, přitom určitě kluka nemá žádná z nich. Na nějaký vztah jste ještě všechny nevyzrálé. ;) Jaga.

dery*
hodnocení

0x

Normální je mít kluka cca od 15 let. Já s nimi začala randit ještě později. A měla jich pak několik (než jsem se vdala :)...).

Nejsem divná, ani blbá, ani ošklivá, že by mě nikdo do té doby nechtěl, jen jsem nenarazila na toho správnýho a popravdě mě to ve 12 letech ani nenapadlo...

elisme*
hodnocení

0x

Ne nejsi. Já měla prvního kluka za ve 14. A divná nejsem :D. Tim myslím ze je dobré pockat jestli se necítíš s nekým chodit. ;)

susenka*
hodnocení

0x

Ahoj jsem jen o rok starší a taky jsem s žádným klukem nechodila a ani žádného nemám. Tech holek si nevšímej, nejsi divná. Podle mě je teda lepší být sama - teda mě to víc vyhovuje než být s nějakým klukem, ten čas přijde! :)

qqqqqqqq
hodnocení

0x

A co bys ve svých dětských letech s klukem asi dělala? to by sis s ním mohla hrát akorát tak na doktory,nebo co...

*smich**smich**smich*

hodnocení

0x

Odpovím jedním slovem - nejsi. Nic víc není třeba dodávat. ;)

amadeus*
hodnocení

0x

Buďte v klidu. Divný je především ten, kdo by chodil s dvanáctiletou holčičkou. Já se o holky začal zajímat až v 15ti letech a objektem zájmu mého i mých vrstevníků byly především děvčata starší. Můžu s klidem říci, že děvčata tvého věku jsou zajímavá jenom pro pedofily.

hodnocení

0x

Divná nejsi. Znám holku, je jí 27 let a žádného kluka ještě neměla a je to naprosto supr holka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]