Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 16 let, a jsem hodně štílá. Trápí mě, že mi neustále holky při těle, nebo s velkými křivkami vtloukají, jak jsem vychrtlá. Mě a mému klukovi se má postava líbí, malá prsa mě nějak netrápí, a zadeček mám pěknej. Taky by mě zajímalo, jak to vidí kluci. Nejsem anorektička, ani bulimička, žeru jak prase pořád a s chutí, nesportuju. Jednodušše má štíhlost není záměr. Mamka, dospělej brácha a můj přítel (20 let) mi říkají, že mi ty holky jen závidí, jenže já nevím čemu věřit. Klukum se líbim, ale taky už jsem se setkala s tím, že jsem moc vyzáblá, a že není za co chytit. Přijde mi, že jdou hodně do módy tlustší holky, co mají zadek jak Jenifer Lopez. To se mi ale vůbec nelíbí, a taky to holkám které vlastní takové pozadí neříkám. Nikomu neříkám Jsi moc tlustá, zhubni. Pořád mě urážejí, napadají, ikdyž já jim nic neříkám. Často slyším, že nejsem pořádnej kus ženský. Doma kvůli tomu brečím, a trápím se... proč to dělají? je to opravdu tak jak mi to říkají mý nejbližší, že je to ze závisti, že oni nemůžou mít postavu jako já? Je mi hrozně.
Brácha rodiče mají pravdu. Baculky většinou závidí hubeným, proto mají takové kecy Usmála bych se klidně řekla "stačí tolik nežrat a hýbat se, pak nemusíš závidět", a dál bych si hleděla svého. Ignorace, ignorace, ignorace
A že někomu přijdeš vychrtlá, že není "za co chytit"? No, s tím se budeš muset smířit, nemůžeš se nikdy líbit všem. Některým klukům se holt líbí velmi štíhlé holky, jiní zase rádi nějaký ten faldík.
Tyto lidi to dělaj se záměrem... Buď si potřebujou nějak ulevit. Mají nějaké komplexy, závidí (jak říkají lidi v tvým okolí), chcou se povýšit nad ostatními - vždycky se najdou blbci, který tohoto člověka budou obdivovat a tleskat mu ;D A nebo jim to prostě dělá dobře ... Každopádně, z takových lidí si nemá cenu lámat hlavu. Každý máme ty chvilky, kdy to na nás padne, neuneseme nátlak ostatních apod. Ale ber to tak, že máš okruh svých lidí, kteří tě berou takovou, jaká jsi. Když se ti zadaří, zkus ty "nepřátele" nějak setřít, "uzemnit je." Nikoli sprostě, to nemá cenu, dopadla by si bez úspěchu. Chce to něco pořádného. Zaměř se na jejich nedokonalosti a vrať jim to. Pokud se na to necítíš, nemáš potřebu to dělat, tak jen ignor.
Nemá cenu se trápit někým, kdo za to nestojí.
Tak se vzchop, kašli na ně, dokaž jim, že nemají pravdu a užívej života!
AhojSamozřejmě,že Ti závidí,jak jinak!Netrap se tím,a když Tě napadnou,braň se,řekni jim,že je určitě lepší být štíhlá než tlustá,jako ony,řekni jim to v klidu,s nadhledem,jen tak je rozhodíš
Nebude to dlouho trvat a vzpomenou si na Tebe,třeba až budou mít děti,tak z nich budou ještě sádelnatější,nechutné matróny,a pak budou těžce svá přebytečná kila shazovat!Nehledě na to,že obezita je pro člověka to nejhorší,co může být-vysoký krevní tlak,cukrovka,artróza,infarkty myokardu,bolesti zad,kyčlí,dýchavičnost,aj.,aj.Máš zcela jistě skvělé spalování,což je výborné!Já říkám:"Snídej sám,obědvej s přítelem,a večeři dej nepříteli,"buď ráda,že si tu večeři můžeš zbaštit sama
Dobrý den. Alenko, mějte se ráda taková, jaká jste. Nenechte se vyvést z míry kvůli rýpavým poznámkám druhých. Ať si každý zamete nejdříve před svým prahem. Kdybyste byla při těle, ten, kdo si chce rýpnout, si rýpne zase...Nikdo není dokonalý a důležité je, jak se člověk ve svém těle cítí a jak ho umí "nosit". Buďte ráda, že jste zdravá. Nebrečte do polštáře a netrapte se kvůli zlým jazykům. Štíhlost nikdy nevyjde z mody, dělejte si z ní přednost a ostatní nechte v klidu závidět...Vy buďte v pohodě a ráda, že jste taková, jaká jste.
Že nad tím vůbec přemýšlíš. Myslíš, že nějaká tlustoprdka ti bude vypravovat, jak máš pěknou postavu, zatímco ona je tlustá jak těhotnej mrož? Buď si jistá, že ony pak doma brečej, proč nemaj postavu jako ty. Je to jen a jen zášť. Líbíš se sama sobě? Líbíš se svýmu příteli? Pokud ano, v klidu to pusť z hlavy, na světě je plno jinejch starostí než bláboly závistivých spolužaček. Až se sejdeta na srazu po 30ti letech, tak z nich budou přeložený vagony uhlí a možná i uznaj, že ti tenkrát záviděly.
Zdravím, chápu, že jste kvůlli tomu rozhozená, ale berte to jako trénink na život - vždy budete v životě někomu vadit. Musíte se naučit to brát sportovně a kvůli houpým řečem se netrápit.
Mí tlustý příbuzní se naváželi do jediné štíhlé členky své rodiny tak dlouho, až je tlustá teď taky. A taková krásná holka to byla! Ale všichni do ní rýpali, že je moc hubená, vychrtlá, že musí víc jíst atd., atd. - no, a tak vyslechla jejich "prosby" , a na civilizační choroby, má zaděláno...
Ja pujdu proti proudu teto diskuze, ale i anorekticky o sobe tvrdi ze hubene nejsou, a jeste by naopak mohly par kilo shodit.
Ne, tím chtěl naznačit, že to tak může být, nikoli, že jsi. Neznáme tvoji výšku a váhu nebo postavu, tak tu vlastně jen odhadujeme.
Tak to na závist nevidím. Dlouho (přes 10 let) jsem při výšce 165 cm vážila 48 kg a ještě si pamatuju, jak jsem tehdy vypadala...
doplněno 10.04.13 23:23:Pokud však jsi se svým vzhledem spokojená (já jsem nebyla), řečí si prostě nevšímej. Důležité je to, co si myslíš ty (případně i tví blízcí, nikoliv to, co si myslí okolí.
Nejsme všechny kus jako kus a to je dobře. Aspoň si kluci mohou vybrat, někomu se líbí vyloženě štíhlé, jiný si potrpí na bujnější tvary. A tak je prima, že mají na výběr.
Ty řeči kamarádek znamenají, že si devčata léčí své mindráky. Chtěly by třeba také nějaké kilčo dolů, ale nejde to, tak si vylejí svou bezmocnost na Tobě.
Je hezké, že nikomu neříkáš, aby zhubnul, ale myslím si, že když někdo začne, klidně mu to můžeš taky oplatit. Že jsi se svou postavou spokojená, ale ona by potřebovala ten zadek /boky, břicho.../ shodit. Na hrubý pytel hrubá záplata.
Důležité je, že jsi zdravá, nemáš žádné problémy. Tak to neřeš a nebuď smutná. Víš, kolik by jich chtělo mít postavu jako Ty? Já tedy určitě! Jaga.
proč ty smutky? Já to vidím přesně tak, jak ti povídají doma. Holky tě pomlouvají a kritizují a vedou řeči hlavně proto, že ti závidí.
Vidím, že jsi ještě neslyšela, jak se kluci baví o tučných holkách. Pak jen lítají slova jako tlustoprdka, kozatka, kobylí prdel, pérová matračka atd.
Tak nepropadej depresím a beznadějím. Můžeš jíst co chceš a kdy chceš a neztloustneš. To je dar, který ti dal snad sám pánbu osobně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.