Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se mám zbavit jizev?

Od: abcdef* odpovědí: 15 změna:

Ahoj, mám na ruce jizvy.Nechci, aby si toho někdo všiml.Příští týden ve čtvrtek mám jít na očkování.Až mi doktorka bude zhrnovat rukáv, tak to uvidí.Prosím, co mám dělat, abych se těch jizev zbavila?Díky za odpovědi.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

3x

Vážení, nevím jak vy, ale první, co mě při čtení dotazu napadlo, bylo sebepoškozování. Pokud to jsou normální jizvy po úrazu, tak by to tazatelka tak očividně před doktorem nechtěla řešit?! Takže moje rada je, pokud máš jakékoliv problémy a řešíš to řezáním se, tak vyhledej odbornou pomoc. Jizvy nikdy dokonale nezmizí a pokud nechceš mít smutné upomínky na svoje mládí, tak s tím něco dělej. Jestli se stydíš za nějaké jiné jizvy, tak doktorce nastav druhou ruku.

martinaa*
hodnocení

2x

Kdyby jsi mela jit na ockovani za pul roku, dalo by se neco delat... existuji plastiky nebo vyhlazeni jizev laserem. Je to ale financne nakladne.

Jenze do pristiho tydne nemas sanci se jizev nejak zbavit... nejsou to doufam jizvy po sebeposkozovani, o kterem nechces, aby to nekdo vedel?

verkaberka15*
hodnocení

0x

A od čeho ty jizvy máš? Jizvy se nikdy nezbavíš a neskryješ jí ;). (Dle mého názoru...)

lindaf*

zajdete ke kozari a vyzkousejte Avene... ja mela jizvu na brade mazala jsem 2-3 mesice 2x denne a o dost se to vyhladilo...;) zalezi ale i na tom jak je jizva stara

hodnocení

0x

zrovna před doktorkou bych si z toho hlavu nedělala... ta už viděla spousty jizev... ale jestli se jich chceš zbavit, můžeš se jí rovnou zeptat, ona by měla umět poradit - zřejmě by to chtělo plastiku...

hodnocení

0x

Nevím od čeho jizvy máš, ale máš strach, že je uvidí lékařka? Kdo ti jizvy dělá?

Rada jak se zbavit jizev na předloktí. Je mnoho svetrů, halenek s dlouhým rukávem a ramena mají holé. Podívej se do skříně, nebo si skoč do obchodu pro mladé. Máš různé svetříky, přes rameno mají různé díry, moderní, tak si něco takového kup a na to svetřík. Při očkování, jen ukaž rameno. Držím palce.

dzordz*

Podle rozsahu by mohlo stačit něco jako google.cz/...

olaf71*
hodnocení

0x

jizvy jsou někdy krásné, nesmí být ovšem třeba sekerou přes půl hlavy.

Ani od vpichu po jehlách *blee**cert*

lidus*
hodnocení

0x

Po úrazu mám jizev po těle víc než metr a nijak mě to netraumatizuje. Máte jizvy na jedné ruce? Pak vyhrnete ten druhý rukáv. Od čeho jizvy jsou? Pokud vám někdo ubližuje nebo si ubližujete sama je třeba to řešit. Čím dříve, tím lépe.

ejny
hodnocení

0x

Zkus si vzít třeba tičko s krátkym rukávem a takový ty návleky na ruce :) mám to vyzkoušený

1jara*
hodnocení

0x

Jizvy ať to byla silniční vyrážka nebo od něčeho jiného, jsme brousili šmirglem, ale Vy na to nemáte čas. Myslím že doktorka se zeptá od čeho jsou, přiznejte barvu a máte klid.

doplněno 14.01.12 13:11:

Ůčinek to mělo takový, že jizva po broušení nebyla poznat, žádný hrb žádný flek.

dzordz*

Jaký to mělo účinek? Bylo to k něčemu dobré?

ludak*
hodnocení

0x

Že by fet?

mrnousek*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]