Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám na ruce jizvy.Nechci, aby si toho někdo všiml.Příští týden ve čtvrtek mám jít na očkování.Až mi doktorka bude zhrnovat rukáv, tak to uvidí.Prosím, co mám dělat, abych se těch jizev zbavila?Díky za odpovědi.
Vážení, nevím jak vy, ale první, co mě při čtení dotazu napadlo, bylo sebepoškozování. Pokud to jsou normální jizvy po úrazu, tak by to tazatelka tak očividně před doktorem nechtěla řešit?! Takže moje rada je, pokud máš jakékoliv problémy a řešíš to řezáním se, tak vyhledej odbornou pomoc. Jizvy nikdy dokonale nezmizí a pokud nechceš mít smutné upomínky na svoje mládí, tak s tím něco dělej. Jestli se stydíš za nějaké jiné jizvy, tak doktorce nastav druhou ruku.
Nevím od čeho jizvy máš, ale máš strach, že je uvidí lékařka? Kdo ti jizvy dělá?
Rada jak se zbavit jizev na předloktí. Je mnoho svetrů, halenek s dlouhým rukávem a ramena mají holé. Podívej se do skříně, nebo si skoč do obchodu pro mladé. Máš různé svetříky, přes rameno mají různé díry, moderní, tak si něco takového kup a na to svetřík. Při očkování, jen ukaž rameno. Držím palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.