Nejste přihlášen/a.
Dobry den, chtela jsem se zeptat, zda je mozne vzit chut hořkosti z brambory, pokud ano, jak ji odstranit...neni prilis silna, ale je citit...dekuji za rada...
Já bych asi spíš zkusila brambory reklamovat. Nevíte z čeho hořkost vznikla a tak bych se asi trochu bála je konzumovat. Vařím spoustu let, ale s hořkými brambory jsem se nikdy nesetkala. Jinak se u brambor na konci sezony vylepšovala chuť přidáním celerové natě (mohl by to být i řapíkatý celer) a nebo dva tři stroužky česneku. Případně je upravit jako šťouchané s osamaženou cibulkou a bylinkovým kořením. Ale já bych se jich spíš zbavila, pokud si nejste jistá, jestli nejsou zdravotně závadné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.