Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Secondhand v Praze, který vykupuje

Od: tondaj odpovědí: 8 změna:

Kompletně jsem obměnil módu a část oblečení je dobrá - mám toho pět vietnamských tašek. Neznáte v Praze secondahndy, které vykupují?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Pokud vím, tak sekáče nakupují oblečení ze zahraničí na kila. I pokud by se našel takový, který by byl ochoten to vykoupit, tak by ti to nezaplatilo ani cestu tramvají. Dej to na Aukro, tam se ukáže skutečná tržní cena.

Moje řeč! Není co dodat, ani co lepšího poradit.

tondaj
hodnocení

Tak jsou tam třeba i zimní/letní bundy, některé jsem skoro nenosil. Aukro mě sice napadlo, ale neláká mě představa focení, administrování účtu, domlouvání s kupujícím, potom balení a posílání každého kusu oblečení, je to moc časově náročné, přece jen hromadné odvezení do secondhandu zabere maximum hodinu a tam si to už přeberou.

Já bych to i vyházel, ale přítelkyně mě tlačí do prodeje, utržené peníze se chystá zrekvírovat pro své potřeby :-D

Pokud byste mi rozmlouvali secondhand, tak možná vás napadne charita v Praze, která oblečení bere?

moxa*

Obchod Nadace Sue Ryder bere hezké věci, prodává je a za utržené peníze podporuje svoje projekty - aktivity a domov pro důstojné stáří. Je to opravdu skvělý podnik, stojí za to se tam podívat *palec*.

Je jich možná po Praze víc, vím o jednom na adrese Michelský Dvůr.

ladinpraha*

Dej to přítelkyni. Ať ukáže co v ní je.

kejki

Charita měla kontejnery i Ikea Černý Most, možná i jinde.

karhan*

Na Aukro je škoda času něco dávat,také jsem fotil atd. a výsledek : OO žádný,neprodal jsem nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]