Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem prosím vás o radu jak co nejrychleji a nejefektivněji zhubnout děkuju za každou odpověd
No já když jsem chtěl nastartovat proces hubnutí, tak jsem nejdřív 4 dny hladověl. Tím se mi scvrkl žaludek a potom jsem polehoučku začal dietně jíst. Vydržel jsem to několik měsíců a zhubl asi 20 kg. Celé mi to vydsrželo asi 5 let, než jsem se znovu vrátil /svou rozežraností/ na původní váhu. Ale pro každého to asi není.
Snížit maximálně příjem tuku ve všech podobách. Používat olivový olej. Jíst 5x až 6x denně. Večer jen mléko/odtučněné/ a chléb se solí, jogurt a chléb se solí. K obědu polévky bez zaprážky. Chodit , co nejvíce chodiak asi 6 tkm denně by mohlo stačit. Zhubneš 2-3 kg za měsíc akrásníš. Bude Ti nádherně.
Jestliže boxuješ, tak předpokládám, že jsi kluk. No, ale přikláním se k názoru Kapky, třeba ani nemáš co hubnout. není to nějaká utkvělá a mylná představa?. trpí tím většinou holky, ale i na kluka to může padnout. . Já mám velice dobrou zkušenost s polévkami. Všechny druhy zeleniny uvařit, můžeš klidně dát i polévkovou směs kuřecí, nebo masox, a také můžeš zahustit ovesnými vločkami. Ne z toho upatlat kejdu! Já to tak dělám, ale nejím 6x denně. Ráno snídám třeba i buchtu (domácí), v poledne polévku a večer také. Když nic jiného nejím a dělám to takhle týden, tak mám dvě kila dole stoprocentně. A to nijak nesportuji, nejsem ten typ. Polévky jsou tekutina a máš pocit, že jsi najedený ažaž. Ale asi Ti tento návrh nebude nic platný, protože jestli chodíš do práce, asi bude nemožné, nosit si sebou baňku s polévkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.