Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám kulatý obličej.Ať se nechám ostříhat jakkoli, tak vypadám blbě.Nevíte, jaký účes je pro tento obličej vhodný?Díky za odpovědi.
Hm. Až na to přijdete, dejte mi vědět A nejhorší jsou ty kadeřnice, co mi podtočí ofinu. Vypadám pak jak teta Agáta na padesát let staré svatební fotografii.
Nicméně k věci: nepíšete, jaké máte vlasy. Já mám úplně běsně rovné, tak budu vycházet z toho Když jsem nosila kratší, dost se mi osvědčilo mikádo, tím, jak jakoby rozseklo tu linii, odvádělo to šikovně pozornost. Ale dalo moc práce na údržbu. Teď mám delší a zakotvila jsem na pěšince mírně do strany, hodně prostříhané ofině taky asymetrické od té pěšinky a když je to pak sestříhané postupně dolů, opticky je to asi nejlepší, co se z toho dá dostat. Kdybych si uměla udělat drdol, tak nosím drdol, protože to nějak protáhne tu hlavu nahoru a obličej vypadá výrazně užší
Je to běs.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.