Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s Decolenem

Od: barci* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, máte někdo vlastní zkušenost s přípravkem Decolen na růst a zpevnění poprsí?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moxa*
hodnocení

0x

Osobní zkušenost nemám, ale co vím já z různých diskusí, tak tyto přípravky opravdu někomu trochu pomohou, ale zaručeně jen na dobou, kdy tyto je užívá. Takže hormony mohou prsa opravdu trochu stimulovat, ale pochopitelně jen tak dlouho, dokud budete ochotna do toho investovat. Jakmile přestanete, prsa se vrátí tam, kde byla.

jindra14
hodnocení

Také jsem se snažila najít nějaké informace o tomto produktu. Ve většině případů je hodnocen pozitivně. Myslím si, že když ho vyzkoušíte, nic za to nedáte. Já už ho mám koupený. Co se přetrvání účinku týká, zatím nevím, ale mile ráda poreferuji:) Myslím si ale, že je to individuální, někomu pomůže více, někomu méně, ale pomůže.

mary*
hodnocení

0x

Ahoj Barci,

Já ho beru 8 týden a mám pocit, že fakt funguje. Koupily jsme si ho s nejlepší kamarádkou a teď porovnáváme úspěchy. Nemáš co ztratit. Třeba budeš spokojená jako já a můj manžel. :0)

simca75
hodnocení

0x

Ahojky, vzhledem k dobre zkusenosti kamaradky jsem tomu dala sanci. Po 2 detech prsa nic moc. Uzivam druhy mesic, prsa se opticky zvetsily - jsou plnejsi - objetivni oko pritele :), na obvodu 1-2cm, ale nevim co bude az to vysadim, vsude ctu ze ucinek je docasny, jen par stastnejch psalo ze prsa maji vetsi i pote co prestaly. Je nejake doporuceni ohledne delky uzivani bez preruseni? predem dekuji za odpoved. S.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]