Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prsa 14 let - vyrostou ještě?

Od: nobody* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, je mi 14 let a menstruaci mám asi rok. Je možné, že by mi prsa ještě vyrostla? Nemám tam skoro nic a to jediné se mi na mně nelíbí :/

Díky za odpovědi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

jistě ti povyrostou ,vždyť teprve dospíváš

nobody*
hodnocení

Díky moc...mám strach, protože mamka má taky malá prsa a teta taky...A četla jsem, že po začátku menstruace už mají největší růst za sebou :D

Nobody, ještě se vyvíjíš. Neboj se, prsa Ti ještě rostou. Mrkni do této diskuze:

poradte.cz/...

fino97*
hodnocení

2x
Ale vyrostou,neboj *smich*

mowla*
hodnocení

2x

Kdyby prsa přestala růst ve 14, byla by valná většina holek placatá jako fošna... ;)

Neboj - ještě ti dorostou - koneckonců, kukni na mámu a babičky, velmi pravděpodobně budeš mít podobnou postavu, jako ony.

25.02.13 12:13
hodnocení

0x

jo

hodnocení

0x

Moc se mi líbí, že píšeš, že "to je jediné, co se Ti na sobě nelíbí". To znamená, že máš ke svému tělu pozitivní, hezký vztah, a to je hrozně důležité, hlavně v Tvém věku. Tak si to uchovej, je to pro život hrozně důležité, mít rád sám sebe a hlavně své tělo.

Prsa Ti samozřejmě ještě vyrostou, neboj. A i kdyby jsi je pak v dospělosti neměla úplně dle svých představ, tak si pamatuj, že zase spousta holek, či žen s velkými prsy Ti je může závidět, protože zase hodně velkál prsa dost překáží, to mi věř! *smich*

ron*
hodnocení

0x

Ahoj. Určitě ano. Já jsem ve 14 letech vypadala úplně jako kluk. :) A v 16 už bylo vše jinak.

doplněno 25.02.13 14:36:

Odjakživa holka.;) Nick jsem zadávala v rychlosti.

ladaadal*

Rone, já do teď myslel, že jsi kluk:D. Nějak mi to vyplynulo z nicku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]