Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barvení oslabených vlasů

Od: hanicka* odpovědí: 2 změna:

Ahojky moudré hlavičky:) chtěla bych se dotázat na barvení vlasů. Asi před půl rokem jsem zaznamenala vypadávání vlasů a byla jsem na endokrinologii, kde mi nalezli hraniční nález štítné žlázy. Dostala jsem prášky a vitamíny pro zlepšení. Vlasy se již spravily a já bych si je chtěla zase nabarvit, nicméně klasické peroxidové barvy se bojím, aby mi vlasy zase neponičila. Vzhledem k tomu, že se barvím na blond. Proto bych se Vás chtěla zeptat, zda máte někdo nějaký typ na méně agresivní barvy? Zda jsou třeba dobré například pěnové barvy, které ted v obchodech nabízí, že jsou šetrnější? Předem všem děkuji za rady a typy. *palec* Hanička

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Haničko, po problémech které jste měla, bych raději navštívila kadeřníka a poradila bych se s ním. Určitě lépe poradí co nejšetrnější barvu, až Vaše vlasy uvidí. Podle jeho rady bych pak volila barvu při dalším barvení doma. Každému vyhovuje jiný typ barvy, ta pěnová mě osobně by moc vyhovovala, ale hodně mě štípe a pálí, takže jí používat nemohu. Ale mé dcery si jí nemohou vynachválit, nemají s jejím používáním žádné problémy a vlasy mají zdravé a pěkné.

hodnocení

0x

Ještě dodávám, že šetrnější k vlasům jsou zřejmě barevné šampony na vlasy, než barva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]