Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s krabičkovou dietou

Od: limetka* odpovědí: 10 změna:

Máte ji někdo osobně vyzkoušenou? A pokud ano - funguje nebo ne?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

draiv*
hodnocení

4x

Obesita je v podstatě stav mysli, chci li zhubnout musím si stanovit priority,ale hlavně začnu tím, že se naučím zpaměti a jak když bičem mrská kalorické hodnoty všech potravin, které jsem jedl a budu nebo hodlám jíst, naučím se zpaměti výdej kalorií při v訚ech běžných i sportovních aktvitách mVyhodnotím svůj dosavadní kalorický příjem a srovnám s doporučeným příjmem pro můj věk, váhu, pohlaví a zaměstnání. Zohledním případné nemoci - konzultuji s lékařem. Mohu vyjít například z toho, že,velmi povšechně lze předpokládat a doufat, že pakliže zkonzumuji denně o tisíc kilokalorijí,tedy necelých 4200 kJ,pak by to mohlo za týden znamenat až 1kg spáleného tuku.Musím si také zjistit jaký optimální poměr tuků,cukrů a bílkovin musím dodržovat.Promiňte,že jsem se tak rozepsal,to byla předehra k tomu,co jsem chtěl říci: za krabičkobvou dietu nemusím vyhazovat peníze, při těch znalostech,které jsem předeslal a dostatku krabiček si mohu takovou dietu ušít přímo na tělo.Ale ať už jsou to krabičky,hrníčky,skelničky nebo talíře bez vůle a motivace to nejde. (motivace je vždycky - zdraví, vzhled, zaměstnání potažmo finance,atd) Takže s chutí od toho!

limetka*
hodnocení

Draive, 2 bodíky jsou vaše *palec*. Napsal jste to perfektně -jen si myslím, že zpaměti se učit energetické hodnoty potravin není nutné, dnes už jsou chytré váhy, které vám to i spočítají - jenže na kolegu je to i tak příliš složité - motivaci má - závažnou zdravotní, tak uvidíme, jak s krabičkami pochodí.

paaja*

asi tak nějak draive.

Krabičky = jak se méně najíst za více peněz *smich*

bizon*
hodnocení

2x

Dobrý den!

Každá dieta může fungovat tehdy, pokud to opravdu budete chtít sama. Věřte tomu, že víc než polovina úspěchu je v naší mysli.

Jestliže budete dodržovat pět jídel denně, snídaně oběd a večeře doplněné o dvě svačinky a mít přirozený pohyb případně sportovní aktivitu, docílíte výsledku ke své spokojenosti.

Vůbec to není o typu diety, o šíleném způsobu sebekontroly co kdy přesně jíst, to je zbytečnost a k tomu ale dojdete. Též je zajímavé a překvapivé zjištění, jak málo potravy stačí tak dokonalému organismu jako je člověk.. Protože klasický nákupní košík obsahující tuny nicnedávajícího materiálu se rovná hrstce kvalitních surovin. V podstatě je úplně nejhorší, že lidé zapoměli dobře jíst a nemyslí moc na to, co nakupují a pak konzumují. Dost jsem si toho vyzkoušel a zkusil různé experimenty, ale opravdu fungující způsob odbourání tuku z těla a následná rovnováha těla je v jednoduchosti umět se najíst a mít zdravý pohyb a nezaobírat se tím, brát to jako samozřejmost.

Ta krabičková dieta je důkazem naší neschopnosti se starat sám o sebe, už jen z tohoto důvodu to považuji za šílený nápad. To, že bych za to měl platit nad rámec hodnoty potravin to už jen podtrhává. Bizon

hodnocení

1x

Pokud člověk nekonzumuje nic mimo, pak funguje. Ovšem když přejdete zpět na normální stravu, jsou kila šupem zpátky a tudíž vyhozené peníze. Podle mne lepší službu udělá výživový poradce a nevyjde finančně tak draho.

noproblemo*
hodnocení

0x

myslíte to, že Vám firma vypočitá kolik toho máte kdy sníst a v určený čas přiveze jídlo na určené místo?

pokud nevíte co s penězi a nemáte ani pár minut na přípravu jídla...pak to můžete zkusit

jak dlouho to tak člověk ale může vydržet - finančně i celkově? jestli máte problém s nadváhou, bez pohybu a pravidelné stravy se tuky stejně vrátí. Nejde o to nadiktovat si teď na pár týdnů, měsíců jakoukoliv DIETU..jde o to, zařadit to do svého životního stylu

hankauk*
hodnocení

0x

Jedna moje bývalá kolegyně si tu dietu kupovala. Co jsem ji tak v průběhu měsíců pozorovala, neshodila nic. To ale neznamená, že vám by to nefungovalo. Nevíme totiž, zda třeba nepojídala něco dalšího mimo dané krabičky. *smich*

hodnocení

0x
Jak zde již bylo zmíněno,je to jen tahák na peníze:)Sice je to těžké,odolat všem těm dobrotám,které na nás číhají ze všech stran,ale,pokud chce člověk opravdu zhubnou,musí dodržovat přísný stravovací režim,pitný režim,hýbat se,a především urovnat si v mozku,proč vlastně zhubnout chce.První cca týden je krušný,ale jakmile se žaludek začne stahovat,máte vyhráno.Dejte si na ledničku fota krásných,štíhlých koček,nebo třeba svou,když jste byla štíhlá-vynikají motivace:)

limetka*
hodnocení

Dobrý den

a díky všem, kdo mi odpověděli - naštěstí to není můj problém, já mám celkem jasno, jak se stravovat i hýbat a funguje mi to, ptala jsem se kvůli kolegovi z práce, který si sám s přípravou jídla neporadí, navíc dost často jezdí na služební cesty, takže připravená krabička by mu mohla usnadnit pravidelné a hlavně zdravé stravování. Nakonec se rozhodl, že to na měsíc zkusí, tak jsem sama zvědavá, jak to bude působit. Možná, že za ten měsíc pak už lépe dokáže odhadnout, kolik čeho může sníst, aby nepřepískl energetický příjem.

hodnocení

0x

Můj známý držel,,krabičkovou dietu,,2 měsíce.Stálo ho to 8000,-ale nepřidal pohyb a myslím si,že jedl i mimo to i jiné jídlo,ikdyž tvrdil,že ne. Neshodil nic,podle mně vyhozené peníze,pokud člověk nepřidá dostatek pohybu a není důsledný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]