Zavařování dýně hokaido

Od: odpovědí: 1 změna:

Máte někdo zkušenosti se zavařováním dýně hokaido? Budu ji zavařovat poprvé, tak ještě něž se do toho pustím, bodla by rada. Chci ji zavařit pokud možno úplně čistou, maximálně s nějakým kořením, tak aby se pak dala použít jako podklad pro různé kuchtění... Vím, že je to skoro hřích ji zavařovat, ale je jí prostě moc a nejsou podmínky na uskladnění...

1 odpověď na otázku

 

 


0x
avatar suzymon

Ahojky Schine. Není to hřích jenom skoro, ale doslova a do písmene. Tato dýně vydrží neporušená a jako právě utržená až do jara. Pokus se pro ni najít nějaké místo. I já je pěstuji a nemohu si je vynachválit. Jím ji skoro denně, buďto v polévce, nebo pečenou, nebo restovanou s masem, nebo se sýrem, a tak dále. Neznám lepší dýni. Ještě se jí může rovnat muškátová, ale ta má tendenci se kazit a musí se loupat, tato ne, jí se i se slupkou, nesmírný zdroj vitamínů. Zavařit ji asi můžeš jako každou jinou dýni, ale nevím co z toho pak bude. Asi bude rozměklá, nevím. A když k ní přidáš koření, bude tím pak cítit. Když máš zahradu, tak máš určitě i sklep, narovnej ji do pyramidy a zakrej pytlem. Já bych si od Tebe hned vzala, *smich* mně se zásoba tenčí, nemohu se jí nabažit.

 

 


 

 

Poslední otázky Poradny nejen pro ženy
Nejnavštěvovanější otázky v rubrice

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2020 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]