Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké dámské holící žiletky?

Od: standars* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,hodlám koupit přítelkyni nějaký dobrý,holící strojek-myslím mechanický-jako např.Venus od Gillete-ale nevyznám se moc.může mi nějaká žena ,prosím,ze zkušenosti poradit?Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Mam jiz nekolik let Venus Embrace a naprosta spokojenost:) Oholi rychle, bezpecne a kdekoli:D Brity menim 3x do roka ri cetnosti holeni 2x tydne.

standars*
10.11.11 18:27
hodnocení

Děkuju!:)

hodnocení

2x

Přidávám svůj pro. Jsem s ním také už pár let spokojená a věřím, že jej ocení i Vaše přítelkyně.;)

standars*
10.11.11 18:29
hodnocení

Díky!.-)

lui*
hodnocení

2x

Nejsem sice ženská, ale myslím, že když pánské holící strojky dokážou oholit fousy do hladka, tak budou umět stejně dobře oholit i dámy. Všude. Navíc díky měkčím chloupkům budou mít mnohem větší životnost. Moje chlapské doporučení: cokoliv vícebřitého od Gillette.

standars*
11.11.11 17:41
hodnocení

díky.

dzordz*

Hmmm, pánské na vousy určitě :D, ale jinde to těmi dámskými snad jde líp. Asi to bude mít něco společnýho s napínáním kůže nebo tak. Jestli máte možnost, zkuste si někdy na strojek cvaknout dámskou hlavici a uvidíte, co vám přijde lepší.

micinka1
hodnocení

0x

dobry den ja sem s venusem moc spokojena a nic jineho bych nechtela na internetu jsou k sehnana pak i levnejsi nahradni hlavice holim se vsude tak 1x za tyden a planzeta mi vydrzi myslim tak na 30holeni i vice.jednorazove jsou naprosto na houby

standars*
10.11.11 18:28
hodnocení

díky!:)

pt®
hodnocení

0x

Já mám elektrický holicí strojek "Philips", už hodně let a bez problémů. Mechanický jsem neměla, nedokážu posoudit. - stařenka

standars*
10.11.11 18:29
hodnocení

Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]