Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Super Slim-bleskurychlé hubnutí?

Od: hanika* odpovědí: 8 změna:

Dobry den,chtela jsem se zeptat jestli nemate nekdo zkusenost s temito tabletkami na hubnuti?

Děkuji a přeji hezký den hanika

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

1x

Vážená paní, opravdu si myslíte, že kdyby se dalo zhubnout pomocí pilulek, tak by po světě chodilo tolik tlustých lidí? Až někdo vyvine tablety, po kterých se můžete tláskat jako nezavřená a necvičit a přesto zhubnete tuk, a ne svaly, osobně mu půjdu potřást pravicí až bude přebírat Nobelovu cenu.

Efektivně a dlouhodobě zhubnout se dá jen a pouze úpravou stravy a pohybem.

lidus*
09.11.11 11:11

*hej*claire.

Claire,mluvíte mně z duše*palec*

des*

Jsou lidé,kteří cvičí,dodržují dietu a přitom tloustnou.Žádný přípravek,kromě psychofarmak nefuguje.Je to o problému s geny.Genovou úpravu čehokoli zavrhujeme,nevíme co to s námi udělá.Takže tloustnutí zdar!

hodnocení

0x

Je to jen další podpůrný prostředek při hubnutí. Takže pokud člověk necvičí a nedodržuje životosprávu, nemají žádný efekt.

doplněno 09.11.11 07:49:

Takže pro mnoho důvěřivých jen vyhozené peníze, nic víc.

noproblemo*

občas efekt mají...např. na likvidování jater

kulajda
hodnocení

Dobry vecer,

neustale jsem drzela nejake diety, ktere samozrejme bud vubec nezabiraly, nebo mely jo jo efekt.Pak jsem se sverila do rukou odborniku.Nejprve me upravili jidelnicek,doporucili pohyb, ktery je pro me vyhovujici.Po urcite dobe cca 2 mesice ,kdy jsem vse poctive dodrzovala jsem nezhubla ani kilo,tak mi pan doktor predepsal prasky, myslim, ze to byl adipex retard.Az co jsem zacala pilulky brat,samozrejme jsem nadale dodrzovala predepsanou dietu a pohyp,tak jsem zhubla behem dvou mesicu deset kilo.To mi vydrzelo az do druheho porodu( cca 4roky),kdy jsem pribrala v tehotenstvi 25kg a to jsem jiz nezhubla.Uz jsem to z pohodnosti nejak neresila.Takze ne vzdy a vsechny prasky jsou neucine,jen bych vam radila se vzdy sverit do rukou nejakemu doktorovi,ktery vam bude hlidat celkovy zdravotni stav a doporuci vam co je pro vas nejvhodnejsi.

Ps:Obezitu jsem resila s doktorem obezitologem,ne se zadnym sarlatem:)

hanca*
hodnocení

0x

Ahoj,

s těmito tabletami zkušenosti nemám, ale občas si koupím koktej na hubnutí. Ty ti nemůžou ublížit, protože obsahují proteiny, vlákninu, vitamíny, jsou nízkokalorické a nemáš po nich hlad. Vyzkoušela jsem jich několik a nejvíce se mi osvědčily Amix, Dr. Egrt (ten má nejvyšší obsah proteinů) a NUTREND. Samozřejmě nejznámější jsou americké koktejly Herbalife, ale ty jsou dražší. Jukni třeba na slimshop.cz/16-ko/... . Léta jsem bojovala se špeky na břiše a na stehnech. V poslední době se mi to celkem podařilo dostat pod kontrolu.

Držím palce

Hanča

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]