Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holení třísel

Od: marmira odpovědí: 33 změna:
Dobry den, jako kazda"kulturni zenska"si holim nohy, trisla, podpazi *smich*. Holim se ziletkou, protoze holici strojek (ten trhaci) nesnesu, naskacou mi cervene fleky, ktere se me drzi tyden, dva po oholeni *bzum*. Ziletka je OK na nohy, podpazi, ale neni zrovna idealni na trisla (a do vosku fakt nejdu, o tom me nepresvedcujte; staci mi jednou za mesic jit na kosmetiku na depilaci"knira"pod nosem voskem). Samozrejme treti, ctvrty den po oholeni trisel se objevi nehezke pupinky. Mate nekdo nejaky tip, jak alespon po oholeni trisel ziletkou pupinky minimalizovat anebo idealne zcela vyloucit? Diyk moc za rady! MM.

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Marnira- mášli takovy problém, používej v třísech a pod paží jedině depilační krém, jiného ti nepomůže, po odsranění chlouků, ještě používej děcký zásip mě to pomáhá,SO.:)
marmira
Diky za odpoved. Taky jsem zkousela na trislech depilacni krem (v podpazi problem nemam), ale ani tehdy vysledek nebyl idealni, navic myslim, ze vysledek neni tak dobry, jako po oholeni ziletkou. Jaky depilacni krem pouzivas (nebo doporucujes)? Diky! M.
majda*
ahoj* tuhle radu mám od svého muže..;) ..totiž holit se po směru růstu chloupků..! :)
mudr michal trmal

V podpaží a na intimních místech používejte raději laserovou depilaci, která nemá za následek furunkly a abscesy. Pridte si to vyzkoušet - nový přístroj s dynamickým chlazením www.iba.cz/trmal

Tel: 721662457

katka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Taky mám s tím problémy. Místa jsou zarudlá, svědí a mám tam ošklivé pupínky. Zkusila jsem dle rady použít mast Aviril a skutečně je to mnohem lepší. Místa nesvědí ani nejsou zarudlá a navíc i ty pupínky nejsou tak znát. Kosmetička mi poradila Tea Tree olejíček, prý má regenerační a hojivé účinky. Sama si ho chci koupit.K.

pipka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nejlepší je celou si ji opálit svíčkou. V nouzi postačí i zapalovač. Jo, a svíčku můžeš použít i na"vnitřní pohon", ale nezapomeň ji předem namazat indulonou!

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Marmira-ty musíš skusit použít depilační kém který bude tobě vyhovovat,to se musí skusit jinak to jejde každá máme jinou kůži, pokus se ještě používt pěnu-POVER-SPORT,ale počítej stím že v tříslech máme pomalu každá priblém i já taky jsem s toho neštasná,sus to co ti radím v tomhe asi budem spolu bojavat posilám moc pozravu,*smich*SO
pajajajja

Ahojky,

tak den dva po oholení použij na třísla peeling, aby se odstranila svrchní kůže.

taky zkus holit se proti směru chloupků,což je teda zdlouhavý...

sama*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Milá marmiro,jako kosmetička se s tímto problémem setkávám velice často a věř, že rada je jednoduchá vždy po holení místo drahých krémů použij dětský pudr batole, zatím se mi vždy osvědčil.Přeji hodně zdaru!
betka*
mě se moc osvědčil krém s pudrem NELA BATOLE,po oholení si lehce namažu nohy a třísla a mám od pupínků pokoj:)
beruska21
Ahoj, chci se zeptat. Při holení třísel se mi taktéž dělají bolavé pupínky. Používám dle Vaší rady dětský půdr, ale funguje to jen do té doby než se druhý den osprchuji. A nezabíra už ani ten dětský pudr. Děkuji za jakoukoliv radu.

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Dobrá rady by měla znít:neměli jste začínat s holením.Neměli by ste starosti jak a atd. s holením a ještě by zbylo v kasičce.:)
coccinela
no zwiky ja teda nevim ale s bobrem by se mi chodit nechtelo...:/
zwiki*
Já mám bobra v oblibě...je to přirozené:)
mil®
Jsem zásadně pro, bobr je klasika a nejaký holobrádky nebrat i když je to v"modě". Neholit, neholit.
derek*
kdyz mi partnerka vycita ze sem si neoholil strniste na obliceji a skrabu, tak myslim ze by se melo merit oboum stranam stejne :)
navic mi tahani chlupu z ust prijde dost rozptylujici a i vcelku antieroticky. ale souhlasim ze je to vec vkusu kazdeho
karaokefunny
Je to fakt trapny,ale ja nejak to holeni porad nechapu- kdyz se rekne holeni trisel, mysli se uplne vsechny chloupky v intimnich oblastech?a prouzek znamena priblizne co? a kdyz si to necham vytrhat na kosmetice,tak ty musej videt preci uplne VSECHNO,neni to rochu uchylny?
piter*
ja osbne jsem tez pro bobra ,na tohle tema jsme se bavil uz z hodne chlapama a zjistlil jsem ze bobr jew oblíbenej a zadanej u 90 procent muzu ja osobne jsme manzelce zakazal holit rekl jsem ji bud do hola a nebo nic teda pouze v lete to ma povoleno kvuli plavkam
mil®

Tak je to spravne, tak to ma byt.:)

Bez bobra to nené vono, to je jak když hladíš koleno.*bzum*

zdena*
Mi se z bobra zase zvedá žaludek. Uznávám, že je to pracné stále se holit. Naštěstí všechny moje partnerky mi tu radost dělaly. Dokonce tomu přišly na chuť, pokud se už neholily.
qnik
Mě to přijde sexy, když zpod tang leze hrst chlupů, při lízání mi to vůbec nevadí.
dinocop
Pokud chce holka, žena, působit elegantě, přirozeně, měla by se holit úplně všude, aby byly zdůrazněny její přirozené linky ženského těla. Tady nejde o to jestli se někomu líbí ochlupení, nebo ne. Každý podle svého.
Dnešní doba je založena na čistotě. Od životního prostředí až po vlastní tělo (samozřejmě v žadném případě to neni sto procentní). Každý, včetně mě, se snaží, aby působil přitažlivě... Jasně mam prsa, s kterýma bych pokonal patnáctiletou holku a při troše štěstí jenom dvě pneumatiky, ale snažim se cvičit doma každý den.
A právě v tomhle nekonečném bordelu matičky Země je nádhera, když se mužeme pokochat krásou ženy v její neskonalé čistotě.
Ja osobne se holim, protože je to pro mě přirozenější. Mám už sešlou žiletku kterou už mám nějaký ten půl rok a holim se proti růstu chloupků jednou týdně - neřeže t, je to rychle... POHODA - doporučuju zkusit (chce to jen trpělivost).
Od tématu jsme se sice trochu odklonili, ale právě komunikace a vlastní názory jednotlivců jsou to oč tady běží.
PS: já vím, žes chtěla jenom poradit jak proti podráždění. Bude to v citlivosti tvé kůže.
piter*
prosim te jen jsme nepochopil jakeho jsi pohlavi
deloriska*
bobr ano ale pokud ti něco leze z plavek nebo bikin je to fakt nepříííjemnýýýý..*smich*

spackula*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
mě taky vždycky po holení třísel naskákaly červené pupínky, které hrozně svědily.Zkusila jsem se holit VE SMĚRU růstu a bylo po problému.

domulka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Podle mě... Měla jsem taky problémy s holením a s pupínky, tedy až do té doby, než jsem se začala holit méně často... Zní to zvláštně, ale chloupky jsou den po oholení velice drsne a holením se jen poškrábeš... Čím déle vydrříš, tím míň budeš mít pupínků a svědění, nejlepší je to tak jednou týdně, dříve jsem se holila 2x až 3x týdně a pak jsem se jen drbala a drbala... A speciální gely/krémy/pěny/mastě... po holení u mě nepřipadá vzhledem k mému věku - 14 let - a vzhledem k výši kapesného *smich* v úvahu... Takže stačí jen chvíli počkat, až chloupky prostě dorostou a"změknou"... To podle mě je nejdůležitější... Když nemáš partnera je taky dobrý, se nějaký čas se neholit, páč když se holíš, když máš ty chloupky ještě krátké a tvrdé a máš tam pupínky, tak ty strupy z pupínků se akorát zase rozškrábou a nikdy se ty pupínky nezahjí, takže je dobrý chvíli počkat, až se všechny ppupínky dokonale vyhojí, než se začneš zase holit... A poté se holit méně často, to je má rada, která mi zaručeně funguje ;)

jura*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj marmiro ,nechci ti nic vnucovat,ale je mi jasný co máš za problém podívej se na www.studionelly.cz jde o depilaci cukrovou pastou po té mít pupínky nebudeš a nelekej se :) já jsem taky ženská a mohu vřele doporučit no zkus se na to podívat a uvidíš tak ahojky a držím palce-Hanka

ewa*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Já si před pár lety depilovala voskem třísla(jen stehna okolo),aby mi chlupy nekoukaly z plavek a dodneška mám červený zatvrdlý pupínek a několik malých,které asi už nezmizí.Nevíte někdo,jestli by se s tím dalo něco dělat?
piter*
neholit aspon jednu sezonu

deloriska*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Já sama se holím pravidelně každý týden připadá mi to úplně normální, nohy si holím strojkem stejně i podpaží ale třísla pouze žiletkou - a to OSTROU, TZN. NOVOU, NEPOUŽITOU. Od doby, co jsem s tímto začala, tak přestávám mít potíže se zarůstáním chloupků a tím pádem také červenými pupínky. A taky se chystám se vyzkoušet"depilační krém proti zarůstání chloupků"Veet. Dám vám vědět:) Váš pokusný králíček"deloriska"

lolla*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
staci se oholit lehce utrit rucnikem a trisla napudrovat detskym pudrikem...da se rict ze to docela minimalizuje pupinky

aba*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zkus od Alciny antibakterialní bylinný fluid.
pepa_1
je fakt,že se nešpiní prádlo,ale zkusit jen sestřih.a na podrážděnou kůži je nej přírodní kolagen.Máme s ženou vyzkoušené i jako lubrig.gel(ten není vhodný na všechny vaginy!),ale u kolagenu dochází i k hojivým účinkům a výživě a dle ženy se zlepšilo vnímání a tím lepší orgazmus.Tolik zkušenost a hlavně zdravíčko všem přemýšlivým!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]