Nejste přihlášen/a.
0x
V podpaží a na intimních místech používejte raději laserovou depilaci, která nemá za následek furunkly a abscesy. Pridte si to vyzkoušet - nový přístroj s dynamickým chlazením www.iba.cz/trmal
Tel: 721662457
0x
0x
0x
0x
navic mi tahani chlupu z ust prijde dost rozptylujici a i vcelku antieroticky. ale souhlasim ze je to vec vkusu kazdeho
Dnešní doba je založena na čistotě. Od životního prostředí až po vlastní tělo (samozřejmě v žadném případě to neni sto procentní). Každý, včetně mě, se snaží, aby působil přitažlivě... Jasně mam prsa, s kterýma bych pokonal patnáctiletou holku a při troše štěstí jenom dvě pneumatiky, ale snažim se cvičit doma každý den.
A právě v tomhle nekonečném bordelu matičky Země je nádhera, když se mužeme pokochat krásou ženy v její neskonalé čistotě.
Ja osobne se holim, protože je to pro mě přirozenější. Mám už sešlou žiletku kterou už mám nějaký ten půl rok a holim se proti růstu chloupků jednou týdně - neřeže t, je to rychle... POHODA - doporučuju zkusit (chce to jen trpělivost).
Od tématu jsme se sice trochu odklonili, ale právě komunikace a vlastní názory jednotlivců jsou to oč tady běží.
PS: já vím, žes chtěla jenom poradit jak proti podráždění. Bude to v citlivosti tvé kůže.
0x
0x
0x
Já sama se holím pravidelně každý týden připadá mi to úplně normální, nohy si holím strojkem stejně i podpaží ale třísla pouze žiletkou - a to OSTROU, TZN. NOVOU, NEPOUŽITOU. Od doby, co jsem s tímto začala, tak přestávám mít potíže se zarůstáním chloupků a tím pádem také červenými pupínky. A taky se chystám se vyzkoušet"depilační krém proti zarůstání chloupků"Veet. Dám vám vědět
Váš pokusný králíček"deloriska"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.