Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký kočárek

Od: lesi* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s kočárkem anicka.cz/... nebo anicka.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

17 kilo? Uf. Jestli budeš víc jezdit autem, doporučuju pár kilo sundat :)

lidus*
hodnocení

0x

Příjde mi zbytečně těžký a hlavně koukejte aby do kočáru vlezlo dítě s fusakem. Dcera má nějaký TRAVEL cros a největší rozhodně není. Nejlépe je obejít prodejny a vyzkoušet funkčnost kočáru.

lesi*
hodnocení

Jsem z Prostějova a tady moc velký výber v kočárech neni a většina je malá na délku nebo má otáčecí kolečka nebo není trojkombinace. Volala jsem do obchodu do Brna a momentálně ho nemají na prodejně, pry jedině objednat, ale, že si ho už pak musím vzít. Proto se ptám, kdo má zkušenosti s touto značkou. V kamenných obchodech tento typ nemají.

sargo*
hodnocení

0x

Po zkušenostech jaké mám bych klidně šla do kočárku z bazaru. Jsou tam k mání i prakticky neježděné a člověk za stejné peníze dostane lepší značku (= lehčí a snadněji ovladatelný :)). Velmi často bývají i v záruce ještě. Musela jsem tuhle dokupovat kvůli nějakému zlodějíčkovi, za nový už mi přišla škoda peněz, když už bude jen na jedno dítě, ale pořád ještě by zvládnul minimálně ty dvě, i když to byla déle ježděná Teutonia (ale ta barva! ...ehm). :-D No prostě nebála bych se toho, jestli má kilo jedenáct nebo dvanáct je jedno, dítě přibírá tak rychle, že ten rozdíl rychle smázne, ale 17 už je fakt moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]