Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pánské kostkované domácí kalhoty

Od: wamp® odpovědí: 7 změna:

Zdravím:)Již velmi dlouhou dobu sháním pro manžela takové ty domácí kostkáče,bývají v barvách oranž,šedé,červené,a s černými jakoby záplatami.Problém je v tom,že potřebuji tak cca xxxl,a nikde je nevidím,pouze malé.Doporučte prosím,pokud by bylo možné,nejraději eshop,a ne drahé,viděla jsem za 250kč,ale i za 950kč...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ralzinka*
hodnocení

2x

Eshop nevím, ale, co se týče kamenných obchodů, doporučuji obchod MAXI. Prodávají tam sice většinou vjetnamci, ale oblečení je kvalitní a za rozumnou cenu. Dají se tam sehnat snad všechny velikosti :)

hodnocení

2x

Naši Vietnamci mají právě jen takovéhle velké velikosti. Menší nemají. Také se je snažím sehnat, ale v menším. :D

hodnocení

Babičko,to jsou ale paradoxy,že?:DJá mám doma holt takového dvoumetrového drobečka,takže s jeho oblékáním je občas malá potíž:DNavíc,je to velice činorodý a aktivní člověk,permanentně se vrtá v dílně,v garáži,na zahradě,na chalupě,a já chci,aby dobře vypadal i tam,zkrátka všude,tudíž tepláky nebrat,to si počká v důchodu:D

ron*
hodnocení

2x

Ano, i u nás je mají Vietnamci hlavně ve velkých velikostech - Olomouc.

ljuba
hodnocení

0x

Zkuste "domáky" na www.petrklic.cz

martinaa*
hodnocení

0x

Vietnamci je prodávají pod značkou Neverest, mrkněte i na net, třeba se něco najde:)

doplněno 11.03.13 18:46:

Rádo se stalo ;) Mám je na doma i na sport, jsou prima.

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]