Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zastavil se rust prsou?

Od: lindaf* odpovědí: 10 změna:

dobry den chtela bych se zeptat, jednou asi tak pred pul rokem jsem dostala do psa ranu micem a prijde mi ze se mi zastavil rust, ale nevim nezvladnu to nejak posoudit, ale nevite nemuze to mit do budoucna nejake nasledky? treba nadory nb tak? jinak je mi 14 dekuji moc :

( zda se mi ze mam jednou o kousicek mensi, ale mam rotaci hrudniku kvuli skolioze no a take jsem nekde cetla ze obe nadra nejsou soumerna tak nevim co si mam myslet )

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

2x

Máš pravdu, že málokterá prsa jsou opravdu souměrná. A z rány míčem se ti nic nestane, pokud si nevyrazíš dech nebo nezlámeš žebra. Na vývoj prsou to určitě vliv mít nebude, neboj. ;) Ono prsa nerostou průběžně. Klidně můžeš mít pauzu a pak zase trochu nabydou. Nebo se nalijí před měsíčky...

hodnocení

2x

Nemysli si vůbec nic špatného,jsi teprve v zrůstu,s tím psem to nemá nic společného*bzum*Zkrátka a dobře,nebudu uvádět procenta,ale ženy mívají levé ňadro povětšinou větší,tak buď bez obav,myslíš dobře*palec*

lindaf*
hodnocení

dobre dekuji moc to jsem se docela uklidnila...nerada bych s tim mela nejake problemy ... to jako jsem tedka nekde cetla o nejake modelce a ta si nechavala silikony ze mela mala prsa... :D

hodnocení

2x

Řekla bych, že nemusíš mít obavy. Je ti teprve 14 a ještě se vyvíjíš. Nesouměrná ňadra má i spousta dospělých žen. Následky od rány míčem mít určitě nebudeš.;)

hankauk*
hodnocení

2x

A já ještě doplním, že žádný párový orgán v těle/na těle není naprosto stejný/souměrný. Já mám pravé prso taky o píď větší než levé. Vůbec to neřeším. Je to prostě příroda a každý z nás je unikát. :)

sargo*
hodnocení

1x

K tomu všemu výše řečenému mohu jen dodat, že prsa jsou mimořádně náchylná na změny váhy - jakmile trochu zhubneš nebo přibereš, v prsou se to projeví nejrychleji. Proto se ti může zdát, že se to mění. Navíc se objem mírně mění v průběhu měsíce v závislosti na měsíčkách... a taky jak máš zrovna uvolněná záda, zvlášť jestli máš skoliózu, tam je to sice jen opticky, ale o tom to je, že. Choď rovně, pak vypadají nejlíp :))

pt®
hodnocení

1x

Lindo, ránu míčem snad dostalo každé děvče. O prsa se neboj, člověk neroste souměrně, ani obě poloviny obličeje nejsou naprosto stejné. Vyroste z tebe jistě pěkná slečna se vším všudy. - stařenka

lindaf*
hodnocení

Děkuji moc za všechny odpovědi a stařence i za moc příjemné povzbuzení... :)

Ilustrativní informace: Před časem dělal jeden fotograf (konkrétně Jií David) velký projekt, založený na tom, že z portrétní fotografie sestavil dvě, když rozpůlil fotografii, jednu půlku vzal tak, jak byla a to druhou zrcadlově převrátil a spojil je. Je to zajímavé ( aktualne.centrum.cz/...)

Zastavil se rust prsou?

mrnousek*
hodnocení

0x

Mě jeden surovec ze třídy dal pěstí do prsa, jen proto, že jsem nechtěla dát prohlídnout svoji projektovou práci.. Málem mi vyrazil dech úplně jsem se sesypala na zem.. Holky to hned řekly učitelce.. On se vymluvil na to že jsem ho PREJ urážela a praštila jsem ho.. Jen jsem mu řekla, ať to nechá, že je to moje a plácla ho přes ruku, že to nemohl vůbec ani pocítit.. Učitelka to nechala být a mě to prso bolelo ještě ten den celý. Naštěstí s ním nic nemám..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]