rozdíl je v tom, že do moučkového cukru (aby se neslepil zpět na kámen) se přidává škrob. Všude, kde se cukr rozpustí je vhodné dávat jemný krystal - krupici. Ale každý ať si dává co chce
Ja tedy nejsem zadny uchar, ale neni to uplne jedno, jaky cukr se tam da? Stejne se rozpusti v mlece, takze to muze byt jak ten praskovy, tak ten krupicovy, nebo klidne i kostkovy.
dericcaster*
Přesně tak. Je to úplně fuk, jaký cukr dáte do pudinku. Normální krystal, krupice, či moučka je jen jiná forma téhož. Můžete však klidně použít, jak již zde bylo psáno, cukr nerafinovaný - hnědý, vanilínový, či vanilkový. V podstatě je to úplně jedno, záleží jen na fantazii a chuti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.