Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jaký cukr do pudinku?

Od: sarininka* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den poprvé dělám puding a nevím jaký cukr do toho mám dát prosím poradíte mi?

 

 

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

ladinpraha*
hodnocení

0x

Práškový.

doplněno 25.02.13 09:37:

... neboli moučku.

sebod*

krupice, krystal...prostě co je doma. Já někdy do vanilkového pud. přidám řepný - tmavý cukr. Pudink tím získě zvláštní chuť

sarininka*
hodnocení

Vy myslíte vanilínový cukr? Nebo jaký?

sarininka*
hodnocení

Děkuji dám tam moučku.

Ne obyčejný cukr a já dávám přednost krupici (jemnější krystal,i když dnes někdy mezi nimi není rozdíl)

rozdíl je v tom, že do moučkového cukru (aby se neslepil zpět na kámen) se přidává škrob. Všude, kde se cukr rozpustí je vhodné dávat jemný krystal - krupici. Ale každý ať si dává co chce :)

 

hahanaj*
hodnocení

0x

já dávám cukr krupici

 

hodnocení

0x

Je to opravdu jedno, jaký cukr máte doma, tak ho tam dej. Já když mám, dávám vanilínový, pudink je pak aromatičtější.

 

luke237
hodnocení

0x
Ja tedy nejsem zadny uchar, ale neni to uplne jedno, jaky cukr se tam da? Stejne se rozpusti v mlece, takze to muze byt jak ten praskovy, tak ten krupicovy, nebo klidne i kostkovy.:)
dericcaster*

Přesně tak. Je to úplně fuk, jaký cukr dáte do pudinku. Normální krystal, krupice, či moučka je jen jiná forma téhož. Můžete však klidně použít, jak již zde bylo psáno, cukr nerafinovaný - hnědý, vanilínový, či vanilkový. V podstatě je to úplně jedno, záleží jen na fantazii a chuti.

To Luke-je to stále jen cukr ale moučka je o něco dražší a vanilkový asi o dost než klasický,ale máte pravdu v sumáru je to jedno.jde spíše o zvyk.

 

jabraka*
hodnocení

0x

Do mléka rozpustím dva pytlíčky vanilkového cukru.

JABRAKA

 

hodnocení

0x

Dávám trochu krupice a jeden vanilkový. Ještě tam přidávám tak lžíci másla (je to jemnější).

doplněno 25.02.13 15:02:

Pokud se dobře míchá, tak na pudinku není co zkazit! :)

 

hop®
hodnocení

0x
avatar hop

V případě "nouze" i kostkový, puding stejně musíte míchat, takže i kostky se stihnou rozpustit...

 

mil®
hodnocení

0x
avatar mil

Jakýkoliv, třtinový je zdravější, dle té mé.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]