Jaký cukr do pudinku?

Od: Datum: 25.02.13 09:29 odpovědí: 15 změna: 13.03.13 22:18

Dobrý den poprvé dělám puding a nevím jaký cukr do toho mám dát prosím poradíte mi?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 25.02.13 09:34
avatar

Práškový.

doplněno 25.02.13 09:37:

... neboli moučku.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 25.02.13 09:40

krupice, krystal...prostě co je doma. Já někdy do vanilkového pud. přidám řepný - tmavý cukr. Pudink tím získě zvláštní chuť

Ohodnoceno: 0x
 
Od: sarininka*
Datum: 25.02.13 09:40

Vy myslíte vanilínový cukr? Nebo jaký?

Od: sarininka*
Datum: 25.02.13 09:42

Děkuji dám tam moučku.

Datum: 25.02.13 09:57
avatar

Ne obyčejný cukr a já dávám přednost krupici (jemnější krystal,i když dnes někdy mezi nimi není rozdíl)

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 13.03.13 14:45
avatar

rozdíl je v tom, že do moučkového cukru (aby se neslepil zpět na kámen) se přidává škrob. Všude, kde se cukr rozpustí je vhodné dávat jemný krystal - krupici. Ale každý ať si dává co chce :)

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 25.02.13 09:38

já dávám cukr krupici

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 25.02.13 10:06
avatar

Je to opravdu jedno, jaký cukr máte doma, tak ho tam dej. Já když mám, dávám vanilínový, pudink je pak aromatičtější.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: luke237
Datum: 25.02.13 10:09
Ja tedy nejsem zadny uchar, ale neni to uplne jedno, jaky cukr se tam da? Stejne se rozpusti v mlece, takze to muze byt jak ten praskovy, tak ten krupicovy, nebo klidne i kostkovy.:)
Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 25.02.13 10:21

Přesně tak. Je to úplně fuk, jaký cukr dáte do pudinku. Normální krystal, krupice, či moučka je jen jiná forma téhož. Můžete však klidně použít, jak již zde bylo psáno, cukr nerafinovaný - hnědý, vanilínový, či vanilkový. V podstatě je to úplně jedno, záleží jen na fantazii a chuti.

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 25.02.13 14:21
avatar

To Luke-je to stále jen cukr ale moučka je o něco dražší a vanilkový asi o dost než klasický,ale máte pravdu v sumáru je to jedno.jde spíše o zvyk.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 25.02.13 14:29
avatar

Do mléka rozpustím dva pytlíčky vanilkového cukru.

JABRAKA

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 25.02.13 15:01
avatar

Dávám trochu krupice a jeden vanilkový. Ještě tam přidávám tak lžíci másla (je to jemnější).

doplněno 25.02.13 15:02:

Pokud se dobře míchá, tak na pudinku není co zkazit! :)

Ohodnoceno: 0x
 
Od: hop®
Datum: 25.02.13 15:56
avatar

V případě "nouze" i kostkový, puding stejně musíte míchat, takže i kostky se stihnou rozpustit...

Ohodnoceno: 0x
 
Od: mil®
Datum: 13.03.13 22:18
avatar

Jakýkoliv, třtinový je zdravější, dle té mé.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.