Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mužu brát antikoncepci na ztloustnutí?

Od: lucie23 odpovědí: 5 změna:

DOBRY DEN.PROSIM VAS,ZREJME KVULI SVE VAZE NEDOSTAVAM MENSTRACI UZ DOHROMADY ASI 3ROKY.MAM 3DETI A VAZIM POUHYCH 42KG.JE MI 23LET A MERIM 160CM.SLYSELA JSEM,ZE PO ANTIKONCEPCI SUNYA,SE TLOUSTNE,MOC BYCH CHTELA PRIBRAT NA VAZE.MUZU TEDY ANTIKONCEPCI UZIVAT,KDYZ NEMAM MENSTRUACI?NEBO NEVITE NECO O NEJAKYCH PRASKACH NA TLOUSTNUTI?JSEM UZ OPRAVDU Z ME VAHY ZOUFALA...PREDEM VAM MNOHOKRAT DEKUJI ZA VASI ODPOVED.NASCHLE LUCIE...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

3x

zkusil bych raději přírodní produkty. bůček, zákusky atd.

hankauk*
hodnocení

1x

Jak už psala Kapka... vyšetření štítné žlázy bych si nechala udělat jako první. A ani pak nemusíte tloustnout, když se budete cpát bůčkem a buchtama... Záleží totiž na tom, jaký máte metabolismus. Já měla kolegyni, která byla výškou asi jako vy. Možná o něco menší. Ta měla 42kg i s postelí. Ale co ta do sebe za den naházela, po tom bych já měla 100kg během měsíce. A nepřibrala ani deko a štítnou žlázu má v pořádku. V každém případě bych to zkusila ale s přírodními produkty (doporučuje Olaf - i když trošku jiné*smich*). Antikoncepce je pořád chemie a pokud nemusíte, tak ji neberte.

sargo*
hodnocení

1x

Že by se po antikoncepci tloustlo není prokázané, určitě to není cesta, jakou se dát. A už v žádném případě se necpat bůčkem a sladkostmi :) Kdo chce přibrat musí paradoxně postupovat jako ten, kdo chce zhubnout: jíst pravidelně a zdravé věci. Jen těch kalorií si může napočítat víc a samozřejmě si spokojeně ulítnout tu na věnečku, tu na tom bůčku... ale zasekat si tělo cukrem a tukem přivodí jenom další starosti.

Rozhodně to chce začít štítnou žlázou, doktorka vám odebere krev a podle výsledků vás pošle kam je potřeba. Není to nic děsivého, rozhodně lepší než nějaké hokus pokusy s hormony. Nebo máte nějaký důvod se doktorům vyhýbat? A jestli ano, stojí takový důvod skutečně za to? :) On i gynekolog vás bude chtít napřed vyšetřit, než vám předepíše léky. Je vcelku jedno, u koho začnete, ale než byste HA mohla začít brát, stejně ty výsledky ohledně štítné žlázy (či případné poruše krvetvorby) bude chtít. Nic nevymýšlejte, zkonzultujte to s doktorkou a uvidíte.

Jen mě ještě napadá - nejsou na vině nervy? Se třemi dětmi už bych je měla dobře na pochodu :-D A ano, antidepresiva také často řeší i váhu, ať již kterýmkoli směrem (většinou právě nahoru, neb člověk je klidnější...) :)

hodnocení

0x

Pokud se Vám nedaří přibrat přirozenou cestou, nechte si vyšetřit v první řadě funkci štítné žlázy. Tam může být příčina Vaší potíže.

myse*
hodnocení

0x

už jste tady jednou psala a není to tak dávno. Antikoncepce vaši situaci nevyřeší!

Kolik a čeho denně sníte? Jak často jíte? Kolik sportu děláte (kolotoč kolem 3 dětí je tedy pěkný mazec)

Z přírodních věcí jsem vám radila Pangamin... zkusila jste to? Proč to hnát rovnou přes hormony - stejně byste musela na gynekologii pro předpis...

Co to endokrinolog. vyšetření? Byla jste?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]