Nejste přihlášen/a.
Před rokem jsem se rozešel s dívkou a hned mě klofla jiná. Ta už mě však přestala bavit a chtěl bych se vrátit k té původní, se kterou jsem udržoval i tak blízký vztah. Najednou už nemá zájem, je nekompromisní,prý jsem měl času dost. Co mám dělat?
V životě se stává, že co se přihodilo, nelze už vrátit. Vy jste se s ní rozešel a nechal se vcelku snadno a ochotně klofnout jinou. Ale ta vás už také nebaví. Rád byste zase tu původní. tak co vlastně chcete?
Ta původní má jistě svou hrdost. Rozchodem určitě trpěla, ublížil jste jí, pokud Vás měla ráda a teď by měla rok čekat oblečená ve smutku v koutě, až na ni zase kývnete? Jako odložená hračka, kterou možná časem zase zvednete? To by ale byla husa! Naprosto s ní souhlasím. Vždyť kluků přece je a pořádných, tak proč by čekala na toho jednoho, který ji ublížil? A kterému nemůže věřit, že to neudělá třeba zase.
Nejste asi příliš vyzrálý a nevíte pořádně, co chtít. Ujasněte si to v hlavě. Jak by se líbilo Vám, kdyby Vás ona před lety nakopla a teď by za Vámi lezla? Asi byste měl v sobě bolest a nepopřál jí sluchu. A tak to nemůžete chtít ani po ní. Víte - my ženské jsme také lidi, ne míčky na chytání a odhazování. Jaga.
Naprosto souhlasim s jejim vyjadrenim. Ma potupne cekat, az Vas taky prestane bavit? Pripadne, az behem tohoto vztahu budete udrzovat "blizky vztah" s nejakou jinou?
Ptáte se, co máte dělat? Odpověď je prostá - respektujte ji!
doplněno 06.11.11 17:42:Láska se nedá vynutit...
"twodicks" alias "olaf71", a to jste nebyl u toho, když Vás druhá klofla? Byl jste přítomen, neměl jste se nechat klofnout. Teď se nedivte a vemte si z toho poučení. - stařenka
A sex znamena, ze Vas miluje? Libilo se ji byt prilezitostnou milenkou, ale partnerkou byt nechce. Treba proto, abyste ji pak taky nepodvadel s nejakou jinou... ne nadarmo se rika, ze s cim clovek zachazi, tim take schazi...
doplněno 06.11.11 19:16:Pardon, Olafe, to patrilo tazateli
Co máte dělat? Poučte se z vlastních chyb, začněte respektovat jiné i sebe a až budete vnitřně připraven, jiná dívka se objeví ve vašem životě. Pak budete snad vědět, o čem je pravý vztah, který jde ruku v ruce s důvěrou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.