Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mastne vlasy vs mytí každý den

Od: lindaf* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, prosim vas poradite nekdo? Mam strasne mastne vlasy, myju si je obden a normalne jeste pred nedavnem mi to stacilo, ale ted se mi masti tak, ze uz ybch si je musela myt kazdy den, a to se mi vazne nechce...nevite enjaky recept na to aby vlasy vydrzeli enmastne co nejdelsi dobu? (barvim si vlasy asi tak 1x za 2 mesice,a kdyz jsem si myla samponem na masten vlasy tak to snyd bylo jeste horsi nevim co si pocit)

Dekuju moc za kazdou radu...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vyzkoušejte kopřivu. Ta je opravdu na vlasy skvělým pomocníkem. Odvarem z kopřivy dělat oplachy po umytí.

hodnocení

2x

Opakuji se, na problémy s vlasy, vyzkoušejte to nejlevnější a nejúčinější, co používali už naši předkové. Umýt vlasy žloutkovým šamponem, / mají ho v malých drogeriích./ Opláchnout vlasy, poslední opláchnutí dělat s octovou vodou. Do litru vody dáte 1 lžíci octa a vlasy opláchnete. Nic tím nemůžete zkazit. Vyzkoušejte a po měsíci můžete napsat, jaké máte vlasy. Určitě ustoupí mastnota.

hodnocení

0x

Nemastí se vám třeba hodně i pleť? Většinou to bývá spojené (vlasy se mastí i od pokožky).

bizon*
hodnocení

0x

Dobrý večer!

Pokud procházíte obdobím dospívání, pak je to přirozené. Pokud jste dospélá, v lékárně dokáží nabídnout české přípravky nebo navštívit dermatologa. Bizon

101522*
hodnocení

0x

já občas používám tzv. suchý šampón, prodává se v drogeriích ve spreji nebo ve formě pudru, princip je takový že si ten pudr vetřete do vlasů on vsákne mastnotu a pak ho jenom z vlasů ručníkem odstraníte,jako když si po umytí vlasů utíráte vlasy. není to sice tak 100% dokonalé jako umytí vlasů šampónem ale na odstranění mastnoty ideální:)

des*

Mastné vlasy jsou normální,každodenní mytí neškodí prozeny.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]