Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odbarvení džínů

Od: lenickamalicka odpovědí: 4 změna:

Mám dotaz, před půl rokem jsem si světlounce modré džíny barvila na barvu "námořnická modř". :) Džíny vypadají jako montérky, předtím mi to nevadilo, ale teď ano. :( Chtěla bych se tedy zeptat jestli, když si koupín klasický odbarvovač od Duhy nebo nějaký jiný, jestli potom budou mít tu původní barvu světle modré nebo chytnou jinak. Děkuju předem za odpověď. ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ter*
hodnocení

2x

Kdysi dávno to zkoušel táta a měl džíny skvrnité, vypadalo to jako batika. Nedoporučuji je odbarvovat, spíš přebarvit na jinou barvu a nebo koupit jiné džíny.

lenickamalicka
hodnocení

Dobrá.

...a nebylo by třeba džíny obarvit znovu na tu modrou barvu? Obarvili by sena tmavší modrou nebo by zůstali stejné?

ter*

Já bych raději neexperimentovala a nebarvila to znovu na tu modrou barvu, když už, tak bych to obarvila jedině na černou, jiné barvy by ti podle mě nechytly a kdyby jo, tak špatně. Raději bych vsázela na černou barvu, nebo na nové kalhoty :)

lenickamalicka
hodnocení

Tak děkuji za radu. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]